Свързани новини

15.08.2020 09:00

Банка ДСК тръгва на турне с National Geographis Kids Tour 2020

Видян 1557 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За пета поредна година Банка ДСК тръгва на турне с National Geographis Kids Tour 2020. Инициативата стартира от 16 август (тази неделя) във Варна, ще обхване общо 7 града в цялата страна и ще приключи на 26 септември в София.


Темата на турнето тази година е „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш“. Организаторите отново ще предложат много забавления под формата на образователни игри и занимания за посетителите на събитието. Целта е по атрактивен начин да се представят професиите  на детската аудитория.


Банка ДСК се включва в инициатива на National Geographic Kids с много любопитни изненади, изцяло в темата на събитието. Банката ще представя на децата многообразието от професии, сред които те могат да избират, когато пораснат. В специална шатра всяко дете ще може да оцвети и да получи за спомен престилка с любимата професия – музикант, лекар, космонавт, спортист, банкер, полицай, учител и още много други. От Банка ДСК са подготвили и още весели и цветни занимания за малчуганите. С помощта на специалното мини колело на професиите децата ще могат „да видят“ каква кариера ги очаква след години. Предвидена е и томбола с награди – след всяко събитие ще има по един голям печеливш, който ще бъде зарадван с чисто нов детски велосипед. Банката ще подари и три електрически скутер-тротинетки след големия финал на турнето.


Участието на Банка ДСК в National Geographis Kids Tour 2020 е част от корпоративната социална политика на банката в подкрепа на ранното детско развитие. „Ние вярваме, че е важно да подпомагаме първите стъпки на децата в света на големите. Сигурни сме, че само така те ще могат да вземат правилните решения за своето бъдеще. Затова и Банка ДСК подкрепя и участва в реализирането на редица образователни инициативи, които дават практически знания на децата и младите хора“, заявиха от финансовата институция по повод старта на National Geographis Kids Tour 2020.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева