Свързани новини

14.08.2020 12:28

Москва предложила помощ на САЩ за ваксина за К19, американците отказали: CNN

Видян 2197 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руски официални лица са предложили „безпрецедентно сътрудничество“ на Съединените щати за разработването на ефективна ваксина за COVID-19, но от Вашингтон твърдо отказали, твърдят източници на Си Ен Ен.


Само преди дни Москва официално обяви, че пуска в производство първата ваксина за новия коронавирус. Около нейната ефективност има много въпроси и научната общност е скептично настроена.


Според данните на Си Ен Ен руснаците предложили на бюрото, което отговаря за ускоряването на процеса по създаване на ваксина, помощта си, но „Щатите не били отворени към тази възможност“.


„Има сериозно чувство на недоверие спрямо Русия от американска страна. Смятаме, че технологии – включително ваксини, тестване и лечение – не се приемат от Щатите именно заради това недоверие“, коментира руският източник на Си Ен Ен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 14.08.2020 13:35

    Савецката ваксина била мИристанска, пък дивите и неграмотни рашъни я откраднали с разни програми. Пък вчера толкоз народ се поти да я плюе. Да видим, като се изясни, дали е американска, ще завалят бурните аплодисменти. Разбира се, че без разни упадъчни цени от 5-10 дойлера. Сега остава да разкрият и как действа руската ваксина, която е тайна американска, при това на пазарни цени !!! Тия руснаци не се понасят вече! Независими искали да бъдат и да не ползват „истинска и демократична“ мИриканска ваксина !!!Санкции!!!

  • 002 Мъката на бацила USA 14.08.2020 11:24

    Руската ваксина за COVID-19 ще струва 10 долара за две дози, изобщо не е скъпа, Май тука ги стяга чепика фармамафията от т.н. "Цивилизован свят"!!!! А ние ще чакаме да получим „демократична ваксина“, като тази през 1989 г. от ЦРУ !!!

  • 001 Anonimen 14.08.2020 11:20

    Другаре, няма така да се разпущате! Какви са тези бабини девитини? Руска ваксина? Глупости! Те дори тостери не могат да правят! А ние ще чакаме да получим „демократична ваксина“, като тази през 1989 г. от ЦРУ !!! Защото истинската ваксина е само Мириканската!!! Плащаш сега, на куп и получаваш след десет години! Всичко останало е лъжа! Недейте да се лъжете с разни руски партенки, питайте краля на бахура Буда Амфетаминов Бухалков !!! Само той знае истина, тази от последна инстанция и докато той не съобщи, че вече има две кашончета изпратени му лично от Путин по КорНи, всякакви журналистически измислици ще бъдат строго преследвани от закона !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

телец

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят