Свързани новини

12.08.2020 21:15

ГЕРБ даде на ВИС плажа на Обзор за 20 г.

Видян 4810 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правителството даде морския плаж „Обзор - Мотела“, община Несебър на концесия на фирма, свързана с групировката ВИС, предаде OFFNews.bg.

Дружеството "БИЙЧ РЕВЮ“ ООД е избрано да стопанисва плажната ивица през следващите 20 години. Въпросната фирма е собственост на две лица - Борис Гюнелиев и Петър Пасков.

Пасков е сред съдружниците в "Ла Страда" ООД заедно с Пламен Тимев-Ганди и убитите братя Васил и Георги Илиеви.

Според днешното правителствено решение концесионерът "БИЙЧ РЕВЮ" се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя 1 бр. чадър на цена в размер до 10 лева с ДДС и 1 бр. шезлонг на цена в размер до 10 лева с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 4,9 на сто. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 115 339,63 лв. без ДДС.

Освен този плаж в Обзор правителството определи концесионери на морските плажове „Къмпинг Градина“, „Поморие - юг“,  и „Дюни“.

„Къмпинг Южен Бряг“ ЕООД е определен за концесионер на


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.08.2020 22:13

    това ли работи т.н. Министерски съвет - да подарява плажовете на свои храненици, не е ли работа на общините тази дейност? Кардарашка управия, истинско мешере е този МС. Кражби, пари , злато, лъжи!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,