Свързани новини

12.08.2020 09:38

Камала Харис е изборът на Байдън за вицепрезидент

Видян 2073 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бивша съперничка за демократичната президентска номинация, тя ще бъде първата цветна жена, номинирана за национален пост от голяма политическа партия.
Джоузеф Р. Байдън-младши избра сенатора Камала Харис от Калифорния за свой вицепрезидент, прегръщайки бивш съперник, който остро го критикува в Демократичните праймери, но нашумя, след като приключи кампанията си като гласен привърженик на Байдън и виден защитник на законодателството за расово правосъдие след убийството на Джордж Флойд в края на май., пише The New York Times.


 Харис, 55-годишна, е първата черна жена и първият човек от индийски произход, номиниран за надпреварата от голяма партия, и само четвъртата жена в историята на САЩ, която е избрана за участие в президентските избори. Тя внася в надпреварата много по-енергичен стил от този на господин Байдън, включително подарък за справянето с моментите на суровото политическо електричество на сцената на дебатите и на други места, както и лична идентичност и семейна история, която мнозина намират за вдъхновяваща.

Прагматично умерена, която прекарва по-голямата част от кариерата си като прокурор, Харис се разглежда през цялото време на вицепрезидентското търсене като сред най-сигурните решения, възможни за господин Байдън. Тя е надежден съюзник на демократичната организация, с гъвкави политически приоритети, които до голяма степен отразяват господин Байдън, а нейните привърженици твърдят, че тя може да засили апела на господин Байдън към черните избиратели и жени, без да разбърква особено ожесточена опозиция отдясно или отляво.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог