Свързани новини

10.08.2020 14:55

Шеф на държавната е-агенция - артилерист е таткото на разпределителя на биячите на ГЕРБ на конференцията

Видян 8665 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не е виц, а научен факт, че шефът на Държавната агенция Електронно управление - нещо, в което потънаха над 2 млрд.лв. за 10 г., но го нямаме налично, е артилерист. Атанас Темелков не само по професия и закалка, но и по поведение е истинска фуражка в най-познатия строеви смисъл на думата. Назначението му на поста с ранг една стъпка под министър, но много над председател на изпълнителна агенция, каквато е примерно НАП, е на наричания Конфуций от колегите си Томислав Дончев. Синът на артилериста, превърнат от ГЕРБ в кибергуру на държавата, пък, който преди години охраняваше входа на предизборните щабове на ГЕРБ, е държавен служител - в тол-управлението на АПИ, където работата е почти 0, но пък заплатите са много високи. И е странно поради този факт защо именно той се оказа заснет като главен координатор на боя над журналист, адвокат и икономист на конференцията на ГЕРБ миналата седмица, както ясно се вижда на тези кадри, публикувани от повечето медии, начело с бТВ, освен от проправителствените. По закон държавните служители са деполитизирани. Защо ли тези факти правят впечатление само на медиите. Даже в официална позиция на САЩ, озвучена в петък, и в настояване на ЕС посегателствата от охраната на ГЕРБ над журналисти и други граждани беше осъдено и беше поискано мигновено, строго и справедливо разследване и наказания по този лесен казус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 11.08.2020 09:35

    За това няма никакво доверие в държавните институции, които Борисов е превърнал в бащиния и е настанил шуробаджанаци от кол и въже само и само да му служат и обгрижват. Не стига, че са некомпетентни и нефелни, ами и източват бюджета с цинично високите си заплати, бонуси и куп масрафи

  • 001 Бай Пешо 10.08.2020 17:38

    Когато видях тази сбирка, първо си помислих, че е някакво погребение, тъй като всички бяха провесили носове.Никаква усмивка на нито едно лице.После си помислих,че е състезание по хвърляне на телефони.След товареших,че гледам състезание по кик-бокс.И накрая не разбрах защо беше сбирката.

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак