Свързани новини

10.08.2020 14:04

Подкрепям Нинова, тя е първопроходецът в битката с мутрите: Симов

Видян 1027 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Сърдечно благодаря на всички, които са ме номинирали за лидер на БСП. Възприемам това като огромно доверие в аванс, което тепърва ще трябва да заслужа. Ето защо съвсем официално си правя отвод. Тъй като не ми е безразлично кой ще е начело на БСП и понеже смятам, че БСП трябва да продължи по пътя, който е поела, на 12 септември аз убедено ще гласувам за Корнелия Нинова. Тя е моят кандидат за лидер. Мога до утре да ви изброявам причините. Но ще ви посоча само една. Днес, когато цяла България е събудена и стои вечер по площадите, за да иска оставката на морално деградиралото управление на мутрите, трябва ясно да си кажем - първопроходецът в тази битка беше Корнелия Нинова. Когато голямото натискане беше за това кой да се мушне под мускула на Бойко Борисов, тя беше човекът, който отказа изкушението с власт и не предаде БСП в островната мъгла на това статукво. И ако днес социалистите имат лице да бъдат по площадите, да бъдат част от битката за различна България, това се дължи на факта, че избраха да останат в опозиция.


Корнелия Нинова започна и своята борба за промяна на БСП. Всички избори показват, че БСП върви нагоре. Защото преди да предложи промяна на България, Корнелия Нинова предложи промяна на БСП. Това е пътят за спечелването на доверие. Искам да видя тази промяна осъществена докрай."


Това написа депутатът от ПГ на "БСП за България" Александър Симов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.