Свързани новини

10.08.2020 12:42

И аз искам оставката на Радев: Борисов

Видян 2860 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов инспектира на място борбата с огнената стихия в общините Свиленград и Тополовград. Инспекцията бе излъчвана на живо в профила му във Фейсбук.


"Всичко е добре", заяви премиерът, след като директорът на "Пожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Николай Николов го запозна с предприетите дейности и коментира, че в София пожарът е представен различно. 


"Като слушах, останах с впечатлението, че е изгоряла границата". "Прекрасно се справят колегите", коментира той пожарогасителните дейности.


Лагерите в София няма да бъдат премахнати със сила. "Има процедури в държавата", заяви пред представители на медиите Борисов.


"И аз искам оставката на Радев…Всеки иска оставката на някой", коментира премиерът в отговор на журналистически въпрос за исканата оставка на кабинета "Борисов 3" от протестиращи.  Вчера премиерът пусна снимка с внуците във Фейсбук, а текстът към снимката се прие като намек за оставка.


"Конституцията, демокрацията и правовата държава казват: "Провеждат се избори", допълни той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 11.08.2020 00:33

    Престъпно минало, престъпно настояще, а си мисли за светло бъдеще...психопатия или биполярно раздвоение?!

  • 005 Anonimen 10.08.2020 17:22

    Всеки иска оставката на някой", коментира премиерът.Баце, твоята оставка я искат 60% от българите, а не някой си.А ти искаш да седнеш в президентското кресло,това ти е меракът,А дано, ама надали-та и ти като оня, дето се надявал да му паднат пияни жени.

  • 004 Anonimen 10.08.2020 16:07

    Боко,Р.Радев е истински български генерал,командвал ВВС на България.Когато той е пазил небето над Родината си,твоите средства за "производство" са били бухалките.Бой,рекет,това е "гарантирало спокойствието" на куфарните и гаражни едва прохождащи търговци.Хората 33-дни са извън домовете си, за да протестират против гадната, безкруполна,идиотска корупция."Джуджетата"вмро и нфсб,не разрешавали Боко да подава оставка.Смях за уличните кучета.Ще си тръгнете "драги" гадове,но защо да не е с мир?

  • 003 Бай Онзи 10.08.2020 15:58

    Борисов, казваш, че си прост.Но на прост човек акъл не се набива, нали така?Набива му се "НЕЩО ДРУГО" пак ти го казваш.Е дошло е време това да се случи. Ти аскета и онзи с каскета- подавайте оставка или чакате някой да гушне букета?

  • 002 ташакокрепител на Борисов 10.08.2020 14:48

    Идеята ми е - сега си е най-добре, ако може да продължим пожарникарския райх с още едно десетилетие, ако може и без избори.Сал един Радев и оная, особено оная Корнела и една Мая ни пречат!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.