Свързани новини

10.08.2020 09:24

Протестиращите вдигат блокадата пред СУ в знак на добра воля, очакват оставка от Борисов

Видян 2464 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едно от трите блокирани основни кръстовища в София - това пред Ректората на Софийския университет "Св.Климент Охридски" ще бъде отблокирано. Пред БНР протестиращите там завиха, че в знак на добра воля ще преместят лагера си и ще се присъединят към съмишлениците си пред Министерския съвет.

Един от организаторите на палатковия лагер пред СУ Никола Вапцаров разказа как е минала нощта, в която се очакваше полицията за втори път да премахне палатковите лагери в столицата.

"Мина чудесно, много спокойно. Благодарим на служителите на МВР, че оказаха съдействие. Ние имаме едно важно съобщение да направим за софиянци. Целта на нашия протест тук на това кръстовище вече приключи. Ние доказахме, че държавата не може така да третира гражданите си и затова отново завзехме кръстовището, но сега, днес, освобождаваме кръстовището, с цел да улесним нашите съграждани да могат да пътуват по-лесно с


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 до онея дето ми искат оставката 10.08.2020 14:53

    Идеята ми е,рече Баце след като обстойно обсъди с внуците си политическата обстановка в територията,сега си е най-добре, ако може да продължим пожарникарския ми райх с още едно десетилетие, ако може и без избори.Сал един Радев и оная, особено оная Корнела и една Мая ни пречат! Унуците и щерката одобриха напълно.Те тва е моето окончателно решение.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион