Свързани новини

08.08.2020 15:08

Борисов се сгромолясва и повлича всички около себе си: Мая

Видян 3349 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Борисов се сгромолясва и в падението си се опитва да повлече всички около себе си“, заяви пред БНР лидерът на "Изправи се БГ“ Мая Манолова. Според нея всички политически проекти, които ще се явяват на следващите избори, трябва предварително да заявят дали ще правят коалиция с ГЕРБ и дали ще направят ревизия на управлението на Бойко Борисов.


„Проблемът на Борисов не е с мен или с водачите на протестите, а е с българските граждани, които вече не желаят да бъдат управлявани по този мутренско-мафиотски начин", посочи тя.


По думите на Манолова общото усилие на гражданите е да се стигне до оставка на правителството и да има предсрочни избори:


"Борисов не мисли за българските фирми и за народа. Мерките на правителството са стигнали едва до под 5% от фирмите. От 500 млн. лв. обещани безлихвени кредити - раздадените са едва 9 млн. лева".


В предаването "12+4" Манолова коментира, че за машинното гласуване се изричат много лъжи:


"Защо представителите на всички партии в ЦИК бездействат вече една година. Текстът в Изборния кодекс е в сила от август миналата година, че на всички избори, след местните избори, трябва да има машини".

 

По думите ѝ те саботират машинното гласуване и честните избор:


"Народът няма да приеме манипулиран вот. Няма как да има честни избори без машинно гласуване. Ключово важно е и отстраняването на Михаил Константинов от "Информационно обслужване", ако искаме да има честни избори, особено ако намерението на Томислав Дончев е машините да бъдат сертифицирани от "Информационно обслужване".  


Манолова обяви, че разполага с информация, че документацията за поръчката за машини за гласуване е готова и тя трябва да бъде обявена:


"Нужен е един месец технологично време, за да приключи процедурата и да бъде избрана фирма-изпълнител. Така че има време. Вече се проведоха евроизбори с 3000 машини. Питам Томислав Дончев - как тогава  бяха взети под наем, а сега?".

 

Според нея могат да бъдат взети под наем машини от Белгия, която разполага с 30 хиляди машини: "Би могло българското правителство да преговаря с белгийското".


Източник: БНР

Снимка: Изправи се.БГ




Етикети
, , , , , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и