Свързани новини

07.08.2020 10:08

Замеряха с яйца централата на НФСБ

Видян 1923 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снощи голяма част от протестиращите в София се насочиха към централата на НФСБ на ул. "Раковски". Гневът им бе провокиран от изявата на лидера на партията Валери Симеонов, който пое ролята на говорител след заседанието на коалиционния съвет, обявявайки решението кабинетът да довърши мандата си. Оратори на протеста се възмутиха от желанието на Патриотите да останат във властта на всяка цена заради убеждението си, че това се прави в полза на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Вчера, въпреки разграничаването от ДПС на думи, правителството взе поредно решение, с което ускорява удълбочаването на Варненското и Белославското езера в полза на порта на Доган и в ущърб на държавното пристанище.  


Освен призивите за оставка се чуват викове "Уууу", придружени със свирене на вувузели и удари на барабани. Движението по улицата е блокирано. Участниците хвърлят яйца и домати по сградата като част от акцията "Готвене на патриотичен омлет".


Източник: Дневник


Снимка: Велко Ангелов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.08.2020 12:39

    Обида към всички родолюбиви българи е крадците Симеонов и Каракачанов да се самоопределят като патриоти! Тези хора трябва да отговарят за престъпните си деяния във властта!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,