Свързани новини

06.08.2020 14:08

Данъчна ваканция за бизнеса до края на годината: Мая

Видян 2331 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Призовавам да се обяви пълна данъчна ваканция за бизнеса до края на годината, за да бъде облекчен бизнесът”, заяви лидерът на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във Варна, където откри офис на платформата.

„Подкрепата за фирмите е стигнала до под 5% от фирмите. Като не могат да дадат на бизнеса, то да не му вземат”, подчерта тя.

„Тотално липсва подкрепа от държавата за гражданите и за бизнеса, а държавата се загробва с нови заеми. Вчера беше обявен 1 млрд. лв. заем от Европейския фонд за подкрепа на заетост. Трупаме нови дългове, но не сме оползотворили предварително определените пари за това - от осигурения през март милиард до момента са похарчени по-малко от 200 млн. лв.”, допълни Манолова.

„Оставката на Борисов и на правителството му е на първо място. Кабинетът Борисов-3 е изчерпан и вреден за българските граждани. Голяма част от хората, които са на протестите по улиците и по площадите, са решени да протестират до край. Смяната на министри, партийната сбирка вчера и опитите да се дискредитират протестиращите са политически театър и ритуални танци, с които Борисов се опитва да запази властта, защото го е страх от ревизия”, каза тя.

Председателят на „Изправи се.БГ“ заяви, че не е нужна промяна в Изборния кодекс, за да се въведе машинно гласуване, както твърди премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева