Свързани новини

06.08.2020 10:08

Слави изравнява ГЕРБ

Видян 1577 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Има такъв народ" на Слави Трифонов с равен рейтинг с ГЕРБ по 15% на национално ниво, сочи проучване на Маркет Линкс. Според данните БСП събира доверието на 13,5%, следвана от "Демократична България" с 6,6%, ДПС, 6,3%, ОП с 3% и "Изправи се, БГ" с 2,6%. Няпомняме, че същата агенция доста де изложи с резултатите, които даваше на последните избори.


"Одобрението към ГЕРБ е по-голямо от това към Бойко Борисов, което е показателно за нова ситуация, в която попадаме", oбяви социологът Добромир Живков  по bTV при представянето на данните. По думите му това е сериозен индикатор за тежката лидерска криза в най-голямата политическа криза в страната.


"Виждаме голяма промяна, особено в сравнение с 2009 г., когато Борисов стана премиер. В последното проучване рейтингът му е много нисък. Това е много ниско ниво на одобрение, което до момента не сме отчитали", допълни той.


Годините на кабинета Борисов 3 се движат в пикове и спадове, в момента сме може би в най-ниската точка, посочи още Живков.


Запитването е проведено в периода 28 юли – 03 август 2020 г.


Графика: bTV; Маркет Линкс



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 06.08.2020 12:16

    Слави премиер, КуКу бенд- кабинет! Всичко прилича на 2009 г. Тогава се зададе един простак, който ни стана премиер. Сега се е задал друг простак, който се кани да ни стане премиер. Разликата е в това, че първият е и прононсиран бандит и мутра, а вторият - честен чалгар. Промяната е епична.

  • 001 Anonimen 06.08.2020 12:15

    ОТ МУТРА ПРИМАТ НА ЧАЛГАР ПРИМАТ !!! КУКЛОВОДИТЕ ОТНОВО СЕ ОПИТВАТ ДА МАНИПУЛИРАТ !!! КАКВА ЕКСПЕРТИЗА ПРИТЕЖАВА ЧАЛГАРЯТ ЗА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ? ОТГОВОР НИКАКВА !!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на