Свързани новини

05.08.2020 14:08

Борисов срещу Гешев: "Емо, сори, че не те направих главен прокурор"

Видян 7608 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Емо, съжалявам, че не те издигнахме за главен прокурор”, заяви премиерът Бойко Борисов на извънредната сбирка ГЕРБ в София Тех Парк. Той визира евродепутата от ГЕРБ-ЕНП Емил Радев, за когото от 19 минути първи писахме, че е стяган за главен обвинител преди старта на процедурата. Изказаната жалба на Борисов е явен знак срещу главния прокурор Иван Гешев, който заедно с него събра голяма част от негавива на протестите.


Само по себе си подобно изказване на премира показва ,че де факто у нас няма разделение на властите, въпреки че ключовата дума в речта на Борисов беше „демокрация”.


Не е тайна, че Емил Радев има спорно по качество правно образование от Варненския икономически – преди това туристически – университет. Евродепутатът от морската столица минава за приближен до Цветан Цветанов. Както 19 минути разкри м.г., той има 4 апартамента с обща квадратура 492 кв.м. в комплекс  Св. св. Константин и Елена. , които се оказаха „забравени” в имотните декларации на сем. Радеви, а цената на всеки се оказа символичните 24 500 лв., което е невъзможно. А законът изисква изповядване на реалната пазарна стойност.


Очаквайте в следващите дни разкрития по международното разследване за отвлечения у нас при кабинета Борисов 3 либийския кораб Бадр – казус, по който Емил Радев  е опитал да осигури освобождаването му в замяна на консултантски договор за 4.5 млн. евро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 06.08.2020 12:39

    Интересно! Колко апартамента и с каква квадратура трябва да са, за да минава за човек на Цв. Цв.

  • 005 Anonimen 05.08.2020 22:33

    С всяка следваща изява Борисов доказва, че на ред с всички скандали, корупционни схеми и откровен рекет, има и тежки ментални проблеми. Щял да прави Емо гл.прокурор, този, който е забъркан в безброй корупционни афери и далавери. Оставка и на едно друго място да си правят кабинет и гл.прокурор

  • 004 Anonimen 05.08.2020 17:34

    EUROмутрата дон EUROлеоне: „Готов съм да си тръгна, но съм поел ангажимент” В предаването на БСТВ "ДИСКУСИОНЕН КЛУБ" с водещ Велизар Енчев (31.07.2020) с КАЛИН ТОДОРОВ, ПИСАТЕЛ (https://bstv.bg/news/diskusionen-klub-s-vodeshch-velizar-enchev-31-07-2020-gost-kalin-todorov-pisatel), гостът каза, че според кулоарна информация от високите масонски ложи кукловодите МУ са взели три решения: - Никакво служебно правителство; - Недопускане падането на главата на гешев; - Ще държим борисов оше един месец.

  • 003 Борисов 05.08.2020 16:42

    Моят поглед от снимфката ясно ви говори драги българе: Аз раздавам порциите в държавата! И некои лентияи искат доброволно да си тръгна! Има да чакат!

  • 002 Вижте как отразиха сборището от B news 05.08.2020 15:36

    Цялото му изявление бе съпроводено от бурни аплодисменти и викове "Бойко! Бойко!". В момента, в който Борисов заяви, че е възможно кабинетът да изкара пълния си мандат, но без него, множеството възкликна "Не!". "Поел съм AнгаMинет, иначе още днес щях да кажа датата, в която ще си подам оставката. Подписал съм споразумение, под което пише, че правителството трябва да изкара мандата си. Трябва да осигурим стабилността. Идват Mонго тежки месеци, дори години", заяви още премиерът. На финал той попита множеството - ясен ли съм? И маймините изкряскали: Монго монго бай бай Бонго!

  • 001 Anonimen 05.08.2020 15:07

    Нюрнбергскoто сборище на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ в София Тех парк е тъжно поклонение на едни безгръбначни и зависими нещастници пред техния неук, циничен и безочлив Господар на глупостта и алчността! Имате ли достойнство, чест и съвест, герберасти?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв