Свързани новини

05.08.2020 13:08

Боклук: ГЕРБер към топ-журналистка

Видян 4993 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Грубо и агресивно поведение демонстрираха част от активисти на ГЕРБ на днешната конференция в столичния София Тех Парк. Журналистът от Свободна Европа Полина Паунова бе нападната от младежи с баджове на делегати. Тя бе блъскана, а телефонът, с който снимаше на три пъти издърпан от ръцете й изхвърлен, съобщават от медията.


Виж видео ТУК

Ето какви пише Свободна Европа за инцидента:

Младият мъж с маска, шапка и тъмна фланелка първо беше сред хората, провокирали сблъсъци с антиправителствени протестиращи, а след това няколко пъти отне със сила телефона на журналиста от Свободна Европа Полина Паунова и го изхвърли.

Впоследствие част от младежите, нападнали демонстрантите, проявиха физическа агресия и срещу журналиста от Свободна Европа Полина Паунова, отнемайки няколко пъти телефона, с който ги снима.



"Момчетата, които направиха провокацията отказаха да кажат кои са. Взеха ми отново телефона и го изхвърлиха", разказа Паунова.

Заедно с колегата ѝ от Свободна Европа Генка Шикерова те направиха повторен опит да заснемат агресивните мъже, при който един от тях отново нападна Паунова, отнема ѝ телефона и го изхвърли настрани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 05.08.2020 16:30

    Тия стероидни отрепки са най-вероятно от агитките, от които Тиквата толкова много го е страх. Посегателство срещу журналист е престъпление както срещу личността, така и срещу държавата и трябва да бъде наказано ДВОЙНО !!!! А и баш орките си довели!!! Нормално, това е кадровия резервоар, от който Тиквата черпи с пълни шепи. Известните сред народа като "Гюбре-джии" да обиждат на "боклук"? Това е все едно Евгени Минчев да обижда на "педал" !!!

  • 004 Anonimen 05.08.2020 16:30

    Като искат да си премерят пишките, да заповядат на протестите и нека повторят "Ела тука бе, боклук". А иначе това са поредните комплексирани „мъже“, които се правят на "яки" пред 2 жени !!!

  • 003 Anonimen 05.08.2020 16:29

    На първият научно-технологичен парк в Булгаристан - "София Тех парк" - какво по-добро място да видим как добре сложени субекти с черни маски, тъмни очила, чупят телефони на журналисти и граждани, отразяващи събитието на водещата политическа партия в държавата-кочина, ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ !!! Най-важното, не беше казано от трибуната от главната мутра. Най-важното беше отстрани - малките мутри, които биеха протестиращи !!!

  • 002 Anonimen 05.08.2020 14:44

    Забележете как делегатите на ГЕРБ крият лицата си, щом журналист се опита да ги снима. Защо така бе, герберони, нали вашето дело е свято и право.Знаете вие ,дребни душици, че скоро ще има Народен съд, та затуй да се попредпазите от бъдещата народна любов!

  • 001 Anonimen 05.08.2020 14:23

    Част от младежите, облечени в тъмни дрехи и носещи маски, които атакуваха протестиращи и журналисти, коментираха пред "Дневник", че са дошли да подкрепят премиера Бойко Борисов и управлението му.Подкрепящите ББ са МУТри като него самия.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от