Свързани новини

05.08.2020 10:08

Сачева поема кабинета?

Видян 7080 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов се очаква днес на извънредната конференция на ГЕРБ да се оттегли като министър-председател, пише Ефир 2. Този слух върви из редиците на партията, твърдят нейни представители пред медията. Той щял да обяви, че се оттегля от поста, за да подготви ГЕРБ за изборите и да обикаля страната. Това вече е направила Севдалина Арнаудова, ръководител на правителствената информационна служба , съобщи Mediapool. Мандатът на сегашното правителство ще да бъде довършен от Деница Сачева, министър на труда и социалната политика. Вероятно Бойко Борисов ще излезе в отпуск. Според хората в ГЕРБ, Сачева е припознавана и като човек на ДСБ, и от нея се очаква да потуши протестите в страната. На изборите през 2013 г. беше кандидат за депутат именно от ДСБ. Тогава беше сред най-яростните критици на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сега е смятана за любимка на Борисов.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 05.08.2020 11:36

    Фактът, че госпожа Шехерезада вече се е изнесла от МС, казва, че стадото се вкарва в кошарата !!! Батальонът се строява за последен път. Старото се уволнява, зайците рИват…

  • 005 До боклуците от безвремието в Булгаристан 05.08.2020 11:35

    Нюрнбергскoто сборище на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ в София Тех парк е тъжно поклонение на едни безгръбначни и зависими нещастници пред техния неук, циничен и безочлив Господар на глупостта и алчността! Имате ли достойнство, чест и съвест, герберасти?

  • 004 До боклуците от безвремието в Булгаристан 05.08.2020 11:35

    Нюрнбергскoто сборище на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ в София Тех парк е тъжно поклонение на едни безгръбначни и зависими нещастници пред техния неук, циничен и безочлив Господар на глупостта и алчността! Имате ли достойнство, чест и съвест, герберасти?

  • 003 Anonimen 05.08.2020 11:34

    Не играели ли тоягата, ще си останем колония с дивашки капитализъм и държавен бандитизъм по примера на нашите задокеански братя !!! А за да не се случи това : Бай Ставри – Премиер, Киро Жарта - Министър на вътрешните работи, Сретан Йосич- Министър по административната реформа, а Васил Божков - Министър на културата !!!

  • 002 Anonimen 05.08.2020 11:34

    Не я искам ТАЗИ.....

  • 001 Anonimen 05.08.2020 11:10

    Много го е закъсал Борисов щом е опрял до тази джендърка и откровено антихуманна едрогабаритна жена. Явно си обича големите деференциали Бойко, след Лиляна, Теменужка, идва лапането и за Деница, а тя много обича парите!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?