Свързани новини

05.08.2020 10:08

Севи си тръгва от МС

Видян 2694 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководителят на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова напуска работата си в Министерския съвет, съобщава Mediapool. Тя се връща на работа в ГЕРБ, защото партията започна подготовка за предстоящите избори. Това потвърдила самата тя.


От години Арнаудова е сред най-близките хора на премиера Бойко Борисов и винаги е с него при обиколките му с джипа, като снима и предава директно неговите изяви. Това й спечели прозвището "Севделина ТВ". През 2015 г. Борисов кумува на сватбата на Севделина Арнаудова.


Съпругът й Делян Димитров е член на УС на "Булгартрансгаз" - държавно предприятие, което управлява транзитната газопреносна система на България.


Само преди два месеца, намиращият се в Дубай бизнесмен Васил Божков пусна пост във Фейсбук, в който написа: "През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?". Той пусна и снимка на Севделина Арнаудова.  Според правителствения сайт тя е съветник в политическия кабинет на премиера Бойко Борисов и завежда връзките с обществеността.


Арнаудова отговори остро на Божков и заплаши, че и тя има какво да разкаже, ако атаките срещу нея продължат.


Малко след това пък гръмна скандал около купен от нея и мъжът й имот в Бистрица за над 1 млн.лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 05.08.2020 10:57

    Всички знаят, че герб е клиентелистка партия и клиентите и са събрани от интерес, тази мисирка не прави изключение. Падишахът раздава милиардите на клиентите си вместо на народа и за това вече изпадаме и от класациите. Кога тази подлога Севда щеше да си има нов луксозен апартаменст в топ центъра на столицата и луксозна вила в Бистрица, ако не беше поемала лапачката от Бойко

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева