Свързани новини

03.08.2020 15:08

Прокуратурата заведе дело за незаконно записване на Борисов

Видян 2776 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийска градска прокуратура е образувала дело за незаконно записване на премиера Бойко Борисов. Държавното обвинение вече назначило експертиза на изтеклия в средата на юни първи аудиозапис на Борисов, но тя още не е готова. Записът вече бе обект на две експертизи в САЩ, поръчани от Биволъ и евродепутата Елена Йончева, които показаха, че няма манипулация.


По делото работи екип от наблюдаващите прокурори, които са решили да присъединят към делото видеото от премиерската резиденция, както и последния аудиозапис, за които се твърди, че е на премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев.


За тези случаи е разпитан и предишният шеф на НСО ген. Красимир Станчев.


"След изготвянето на назначените експертизи българската общественост ще бъде информирана за заключенията. По делото предстои установяване и разпит на лица, имащи отношения към проверявания случаи. Софийска градска прокуратура ще продължи да информира българската общественост за хода на досъдебното производство", се казва в съобщението на прокуратурата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 03.08.2020 17:10

    Правото в Симеоново на милиционера Гешев явно съвсем не е достатъчно за капацитет на главен прокурор. По всичко изглежда, че корупцията и престъпността по високите етажи няма как да се бори от Гешев и Цацаров с единия милиард ощетяване на бълг.народ, защото те са вътре в играта и част от проблема

  • 003 Anonimen 03.08.2020 16:44

    Оставка на цялото ръководство на ОПГ "Прокуратура" начело с главния каскет на републиката Иван Гешев! Оставка на цялото ОПГ "Народно събрание"! Оставка на цялото ОПГ "Министерски съвет"! СЪД И ЗАТВОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ЗАВЛАДЕЛИ ПОДМАНДАТНАТА ТЕРИТОРИЯ БУЛГАРИСТАН !!!!

  • 002 Гьотвереноглу Плямпалиев 03.08.2020 16:28

    Има ли значение кой е снимал, когато кадрите са истински ?ДОКАЗАНО Е !!! Разговорите са истински -доказано е. Каскетурата ще разследва ли откъде са парите ?!! Такава прокуратура няма и в банановите държави. Пълна деградация на институциите в най-корумпираната държава в ЕС !!!

  • 001 Anonimen 03.08.2020 16:27

    Как да не започнат проверка, когато от чуждите служби са им наредили да започнат, тъй като ако завишеше от каскета, такава проверка никога няма да започне. Вместо да проверяват защо Тулупа го раздава Самодържец и държи такива неща в шкафчето, те ще ми търсят кой снимал !!! Това, ако не е опит да се симулира действие, аз не знам какво би могло да бъде?!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв