Свързани новини

31.07.2020 11:07

13 хил. в МВР с бонуси за извънреден труд

Видян 2536 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

13 хил. служители на МВР да получават заплащане за извънредния си труд, а не компенсация с почивни дни, както е записано в закона до сега, реши НС с Със 137 гласа „за“, 0 „против“ и 0 въздържали.

 Промените трябва да засегнат оперативни работници, разследващи полицаи както и малка част от специализираната администрация на МВР, обясниха по време на дебатите в НС управляващите.

„Работата извън редовното работно време до 280 часа годишно се компенсира с допълнитено възнаграждение за извънреден труд за отработени до 70 часа на тримесечен период. Извънредният труд се заплаща с 50 на сто увеличение върху основното месечно възнаграждение“, пише в законопроекта, внесен от шефа на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Пламен Нунев.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 мутренска държава 01.08.2020 16:40

    Най-ранно пенсиониране, 20 заплати при пенсиониране, само на полицаите се увеличава нощния труд сякаш другия нощен труд изобщо не е важен, сега само на полицаите ще се изплаща извънреден труд, не и на други служители....А полицията и полицаите са трагични, нито отговарят на изискванията за ЕС полицай, нито имат поведение, визия и компетентни действия. Пребитите безпомощни младежи от по 4-5 озверели мутри-полицаи са безспорно доказателство за това

  • 001 Бог да благослови България за Америка 31.07.2020 11:46

    ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ правят пореден опит да купят полицията на изпроводяк, но това няма да помогне! Всички ние знаем, че много добре знаят, че ако се махне охраната на „властниците“ ни, всичко ще се нареди от само себе си !!!! От своя страна управляващите отрекоха мярката да е резултат от протестите. Изглежда най-вероятно е продиктувано от глобалното затопляне !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв