Свързани новини

29.07.2020 17:07

Борисов и Гешев едновременно в Евксиноград, след публикациите и блокадата във Варна, премиерът тръгна от морето, но не към София

Видян 4551 пъти | Коментари 5
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Главният прокурор от днес е в резиденция Евксиноград, разкри от свои брилянтни източници АФЕРА.

В петък, 31 юли т.г., Иван Гешев ще посети Варненската Окръжна прокуратура. Днес без предварително да бъде оповестено, Бойко Борисов се озова във Варна с джипката уж да показва пречиствателна станция на Златни пясъци", пише варненският сайт.

3 часа след излизането на новината в медиите, както и след появата на граждански блокади във Варна, премиерът пусна видео от високопроходимия автомобил, който ВЕЧЕ управлява с колан, въпреки предписанието на закона да бъде возен и наличието на огромна охрана. Така той показа, че вече се връща от морето и определи като "фейк на триото" информацията. Интересно е, че джипката НЯМА задължителната, явно не и за този единствен автомобил в България, застраховка Гражданска отговорност. По информация на Легия Антимафия Борисов ще нощува далеч от София и други градове, в горско стопанство Отмана на свой авер. То се намирало вдън лесовете край бедния Ямбол - родния град на Волен Сидеров.

Явно планираният от 10 до 22 часа голям протест пред Министерския съвет днес е бил причина както за извънредното заседание на кабинета вчера, вместо днес, както и за спешната необявена предварително премиерска командировка на другия край на страната. Морската столица обаче също се оказа обхваната от протести и блокади и провали плановете за спокойствие на министър - председателя, който пропусна да уважи и избралия го парламент тази сутрин в името на релакса. Обидената тежко от него председателка на НС Цвета Караянчева в доказано автентичния запис по този повод изгони за "простащина, обида и непристойно поведение" депутат от БСП, според когото "премиерът се крие като мишка". Според нея именно "мишка" е обидната. Съдебната практика показва, че не се приема за обидно, когато хората се наричат на животни, плодове и зеленчуци. 

 

 



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и