Свързани новини

29.07.2020 16:07

Свалиха репортажа за Борисов от Враца

Видян 6228 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 По незнайни причини този репортаж от посещението на Борисов във Враца започна да изчезва от Интернет, алармира Сега. Традиционно повечето медии показаха как под аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа, а събралите се хора бурно ръкопляскаха и скандираха името му. "Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас", "Ако беше лесно Орешарски да го е направил", са само част от скандиранията. Журналистите от телевизията припомнят и 10 годишното отлагане на ремонта на пътя София - Видин, който е от изключително голямо значение за северозападния регион, който е най-бедния в Европа Репортажът разказва кои са възторжените хора. Оказва, се също така, че медиите във Враца не са получили информация за посещението на премиера, което бе излъчвано в профила му във Фейсбук, но пък охраната на завода, който той обходи им иска акредитация, за да влязат и да отразят визитата.


Регионалната медия "ТВ Враца" свали от интернет платформата Youtube и от сайта си своя силно критичен репортаж за посещението на премиера Бойко Борисов в северозападния град вчера. Това се случи, след като видеото доби популярност в социалните мрежи и други онлайн медии.

От телевизията отказаха коментар за "Сега". Оказа се обаче, че репортажът вече е споделен из социалните мрежи и може да се гледа там. Такова копие показва и "Сега" след свалянето на официалния материал.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Тихомир Томов 29.07.2020 21:27

    Кабинета се събира за последен път , Боко пак ще абдикира Гербери ревът

  • 004 Anonimen 29.07.2020 18:31

    Борисов псувал Радев заради негова реч за бедността и корупцията преди две години Ето и обръщението на президента Румен Радев, което предизвика гнева на Бойко Борисов, направено на 9 ноември 2018 г. и излъчено по БНТ: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jNkoSbvBouw&feature=emb_logo

  • 003 Anonimen 29.07.2020 18:12

    всички го видяха,ttoo late

  • 002 Anonimen 29.07.2020 16:13

    Баце Враца посети. В блато се завод строи... Пропагандата крещи, че кормилото държи! Вред събрани за декор, ГЕРБ-калинки цял отбор! И мисирките са тук. Трулюлюкат- фон и звук! Мозък пръска вред простака, насред своята клоака! Боже прибери си тия, дето са на вересия!

  • 001 Anonimen 29.07.2020 16:13

    Дръжки, нищо няма да направи „Чекмедже бабаит!!! Обещанието не е като завещанието, днес обещава, утре забравя !!! Благодарни сме ти, Буда ! Знаем че си скромен, но защо все пак сам не ни съобщиш за този си огромен социален успех? Молим те, обясни за да е ясно на всички нас от месното туземно население, че чекмеджето, побоищата, кражбите от бюджета и зулумите са само за доброто ни, а всичко останало са инсинуации и интриги на Радев! ОСТАВКА и на шайката бандити около теб !!! И тогава ще сме ти благодарни, О ПАРТИЙО ЛЮБИМА, ЧЕ В НАШАТА КОЧИНА, ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ ХОРА ИМА !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак