Свързани новини

29.07.2020 12:07

Разобличиха постановката от Враца

Видян 5706 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ТВ Враца показа репортаж от вчерашното посещение на премиера Бойко Борисов в града. Оказва се, че възторженото посрещане на премиера във Враца е грижливо режисирана постановка, организирана от ГЕРБ. Журналистите от телевизията припомнят и 10 годишното отлагане на ремонта на пътя София - Видин, който е от важно значение за северозападния регион, най-бедния в Европа.


Вчера в големите медии бе показано как под бурни аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа във Враца. Събралите се хора горещо ръкопляскаха и скандираха името му. "Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас", "Ако беше лесно Орешарски да го е направил",  бяха част от скандиранията. Телевизия Враца показва, че това е добре организирана постановка.


Виж видео ТУК



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 30.07.2020 09:54

    Боже пази ме от мутри - от умни хора аз сам ще се пазя.

  • 004 Anonimen 29.07.2020 16:10

    Дръжки, нищо няма да направи „Чекмедже бабаит!!! Обещанието не е като завещанието, днес обещава, утре забравя !!! Благодарни сме ти, Буда ! Знаем че си скромен, но защо все пак сам не ни съобщиш за този си огромен социален успех? Молим те, обясни за да е ясно на всички нас от месното туземно население, че чекмеджето, побоищата, кражбите от бюджета и зулумите са само за доброто ни, а всичко останало са инсинуации и интриги на Радев! ОСТАВКА и на шайката бандити около теб !!! И тогава ще сме ти благодарни, О ПАРТИЙО ЛЮБИМА, ЧЕ В НАШАТА КОЧИНА, ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ ХОРА ИМА !!!

  • 003 Anonimen 29.07.2020 16:06

    Баце Враца посети. В блато се завод строи... Пропагандата крещи, че кормилото държи! Вред събрани за декор, ГЕРБ-калинки цял отбор! И мисирките са тук. Трулюлюкат- фон и звук! Мозък пръска вред простака, насред своята клоака! Боже прибери си тия, дето са на вересия!

  • 002 Anonimen 29.07.2020 13:58

    Може да сме бедни, но не искаме подаяния, с които лъжат обществото, че помагат! Какво са 150 лева за три месеца, когато десет години ни крадоха от реалното, което трябваше да получаваме?!? И сега , отбивайки номер, парадират, че много мислят за нас, пенсионерите?!? Ако бяха наистина мислили, за тези 10 и повече години щяха да направят преизчисляване на пенсиите! Но те нарочно и с голямо удоволствие издевателстваха над нас и тайно се радваха на нашата бедност! А същевременно харчеха безумно милиарди за щяло и нещяло...И сега се пишат благодетели! Крадци, лъжци и престъпници, вън от властта и страната ни, за такива престъпници в вея няма никакво място!!

  • 001 Anonimen 29.07.2020 13:17

    Абе какъв ремонт искате?Нали магистралите на Бойко стават на вълни.Карайте си с каручките по хубавите пътища.които са от миналия век и се радвайте.Казвате,че сте бедни,а при 250лв,50лв(една пета)добавка не я искате.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей