Свързани новини

27.07.2020 16:07

Борисов се превърна в Орешарски-2: Манолова

Видян 3441 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Борисов се превърна в модела „Орешарски-2“ в опит да спаси властта си. Борисов мести пешки по шахматната дъска и прави рокади в кабинета заради желанието си да удължи политическия си живот. Новите министри са старите министри и няма да има никаква промяна. Борисов не успява и да се разграничи от ДПС, защото в икономиката вторият човек на Пеевски, става първи човек на Пеевски.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред БНТ относно рокадите в правителството.

Местейки пешките Борисов поставя хора, които не могат да са гаранти за реформи, необходими за парите от Европа. Проваленият здравен министър, който създаде хаос в здравеопазването, стана министър на финансите и очакваме хаос във финансите. Той започна с тревожен анонс, че има дупка в бюджета и несъбрани приходи, допълни Манолова.

Шефът на Националната полиция, който е отговорен за побоя над протестиращи, става министър на МВР. Това е ясен знак какво ще е отношението към протеста, каза още тя и подчерта, че от три часа камионът, който превозва озвучаването за протеста и шофьорът на камиона са задържани.

Сформира се една коалиция срещу народа и българските граждани, която добре работи в парламента, докато протеста се развива. Борисов използва протеста за димна завеса, зад която извършва законодателни промени срещу собствения си народ. В сряда депутатите са гласували текстове, според които частните съдебни изпълнители ще могат да събират дългове на граждани без да са минали през съда, допълни Манолова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион