Свързани новини

27.07.2020 12:07

ЕП ще обсъжда беззаконията у нас: Йончева

Видян 2781 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„ЕП ще обсъжда краха на върховенството на закона в България”, обяви евродепутатът от ПЕС Елена Йончева, член на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи, където проблемът ще бъде разискван през септември.

Йончева разкри, че властта крие независимия анализ от експертизата на престижна американска лаборатория, с която работят Департаментът на САЩ, ФБР и съдилищата им, доказващ категорично автентичността на скандалния запис с Бойко Борисов и липсата на монтаж.



"Смятам, че ще има последствия за Борисов не само за аудиозаписа. Информацията, която предоставяме в ЕП за случващото се в България, даде резултат. Действията на Борисов се възприемат изключително сериозно в ЕС", каза Йончева.

Преди два дни Йончева разкри, че анализ на независимата американска лаборатория Beryl Audio Forensics Laboratory (BAFL), с която работят Министерството на правосъдието на САЩ, ФБР и съдилищата, е доказал автентичността на скандалния аудиозапис от юни с гласа на подпийналия Борисов.
В изтеклия запис от телефонен разговор на премиера с анонимно лице той с просташки и нецензурен език се хвали как прокуратурата по негово нареждане преследва враговете му, подиграва се на европейски лидери и дава вулгарни квалификации за парламентарната шефка Цвета Караянчева.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец