Свързани новини

24.07.2020 19:07

Записът на Борисов е истински: US експерти

Видян 7611 пъти | Коментари 6
Гласували 4 рейтинг: 4.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

               Евродепутатът Елена Йончева обяви, че експертиза, направена от американска компания, която работи за ФБР и Министерството на правосъдието на САЩ, доказва автентичността на записа на Бойко Борисов. В него Борисов употребява вулгарни изрази за шефа на българския парламент Цвета Караянчева, европейски лидери и премиери, както и говори за унищожение на Елена Йончева и заплашва български бизнесмени. Йончева е пратила записа за експертиза на американците, които са потвърдили, че това е гласът на българския премиер и в него няма следи от монтаж. Освен нецензурните изрази към Караянчева, мъжкият глас "изпъква" в записа и по други теми. "Говори цинично за европейските лидери и премиери, обяснява как използва институции в България, за да притиска бизнесмен, заплашва да изгори политически опонент", обясни Йончева. Тя каза, че ще предостави записа на белгийската полиция. Не вярвала на българската прокуратура. Живеела в Белгия, затова нейни колеги я посъветвали да се обърне именно към тамошните власти. Йончева каза още, че била предупредена, че ще подстрада, ако се рови около къщата в Барселона. Предупреждението дошло от български член на европейския парламент. "Това е позор за България! Оставка и мутрите вън!" казва Елена Йончева в свое видеообръщение, публикувано на страницата ѝ във Фейсбук.

Начало, пауза, чува се звуков фон от музика и говор от телевизор. След това се чува гласът на Борисов, който говори по телефон с някого. В записа до края са саме неговите реплики в разговора:



ВИЖ ВИДЕО ТУК!




…Не.. не, не…. Писмено не. (пауза) …Ъъ, Цвета… (пауза) Не само… Просто Цвета да каже „Аз съм проста кърджалийска путка и не мога да правя разлика между „масово изтребление” и „геноцид“… Съобразете се с мойта простотия… И така… тя (…) …Това не е спешно да ме търсите. Спешно е, спешно… това е… Просто казвате, че е проста жената и си карате…

Когат си прост е лесно… Аз сутринта три пъти, нали, му обяснявах, понеже съм прост и не знам английски, всъщност, не съм разбрал това, което ми е казвал правилно и съм ги наебал с двеста – тези чужденци, премиери… и сега като усетиха, че съм им го вкарал, аз съм се оправил, а те са затънали, …и се обаждат да ми кажат защо съм… и викам – ей, не е със лошо, прост съм, на мене английския ми е лош, всъщност…(не се разбира) …какви пари искате, мама му да еба… Язък, еее, ама то… То се набута вече у дупа̀рата… и си се такова… И си се върти даже и си такова…


Сутринта имах същия случай, и Влади Горанов беха, Сотир, Гешев… за по телефона… и се смеят тихо, а аз с такова удоволствие им обяснявам на колегата немец, …баварец, че вследствие моята простотия всичко се случило… И после една (…) унгарец, или колегата поляк, (…) накрая Гешев вика – „Абе, аз обичам да се правим на луд, ама вие, господин премиер, май се правите много успешно”. Не, бе, викам, брат ми – прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен. …Аз съм като тея старите трактори – какво му сипеш, той си пърпори и си върви… (пауза)



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 26.07.2020 14:15

    След като доказано Борисов определя шефката на НС като проста и тъпа п..ка, означава ли, че и групата му, която внася и приема чрез мнозинството си купища лобистки и ощетяващи обществото и държавата закони са такива?! Омаскарената Цвета е позор за НС, такъв гьон сурат и човек без достойноство е прецедент, тъпотата и простотията и са без коментар...

  • 005 Пусть Всегда Будет Правда 26.07.2020 10:07

    Елена Йончева е наясно, че нашите „европейски братя и сестри“ приемат Буда, като простака дето ги прави да се имат за още по-велики, и явно имат и файда от простотиите му. И като тъй, е дала Боко-записа на американска експертиза. Така Буда-резилът на ЕС става американска новина, което вече е някак неловко за нежните европейци, дето по съвместителство са и гьонсурати !!!

  • 004 Anonimen 25.07.2020 20:54

    Най-простото на най-високото за 10 г, а държавата и народа на най-ниското!!! Като си знае Борисов какво леке е трябваше още при първия компромат и афера с Ваньо Танов да си бие сам шута с 200, а не да лакомее и да стои на пук за да продължават да му лъсват магариите, които показват истинската му същност и натурална простотия

  • 003 Пусть Всегда Будет Правда 25.07.2020 11:02

    В тази пародия на държава, на власт ли си, можеш да си правиш каквото си искаш. За теб не важат закони и съдебни решения, ценности като морал, чест, достойнство отдавна са излезли от телата им. Водещото се оказа келепира, забогатяването и далаверата, с цената на всичко! Е, как да върви напред тази държава???Убеден съм, че в бившата територия на България е пълно с умни, порядъчни, компетентни, културни и честни хора, но те нямат думата! Това е нашата трагедия, породена от загубата ни на суверенитет и колониалното господство на евроатлантическите ни „приятели“ !!! На тези хора са им стъпили на врата и те нямат шанс. Съвсем друга порода хора са нужни за да реализират в наше време идеите на нашите „покровители“ отвъд голямата локва - безпардонни, некомпетентни и нагли простаци!!! И нека „Бог да благослови Америка за Булгаристан“!!! Където девиза е "Щом не си с мен, значи си против мен"!!! Слава Американу, героям слава !!!

  • 002 Anonimen 25.07.2020 10:53

    . В бивша България е пълно с умни, порядъчни, компетентни, културни и честни хора, но те нямат думата! Това е нашата трагедия, породена от загубата ни на суверенитет и колониалното господство на евроатлантическите ни „приятели“ !!! На тези хора са им стъпили на врата и те нямат шанс. Съвсем друга порода хора са нужни и реализират в наше време идеите на нашите „покровители“ отвъд голямата локва - безпардонни, некомпетентни и нагли простаци!!! И нека „Бог да благослови Америка за Булгаристан“!!!

  • 001 Тихомир Томов 24.07.2020 21:54

    Не случайно всички власти излязоха в отпуски и се прикриха ......................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв