Свързани новини

24.07.2020 13:00

Мутафчийски: Няма карантина на Борисов

Видян 3795 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Никой от ВМА не е обявявал карантира на министър-председателя Борисов. Диагнозата "COVID-19" на Деница Желева не е потвърдена". Това заяви пред БЛИЦ генерал Мутафчийски, началник на ВМА и на Националния оперативен щаб.

Потърсихме мнението на генерал Мутафчийски по повод тиражирана от "24 часа" информация, че премиерът е бил поставен под карантирана, защото шефката на кабинета му Деница Желева била с коронавирус.

"Да се тиражира подобна информация е проява на безотговорност. Никой от ВМА не е съобщавал подобна информация", подчерта генерал Мутафчийски пред БЛИЦ.

По късно от пресслужбата на МС уточниха, че при направените тестове на всички служители на администрацията на Министерския съвет и на членовете на политическия кабинет на министър-председателя, началникът на политическия кабинет на премиера Деница Желева е дала положителен резултат вчера следобед.


При повторните тестове на министър-председателя Бойко Борисов, на началника на политическия му кабинет Деница Желева и на членовете на екипа на премиера, резултатите са отрицателни. 

Министър-председателят Бойко Борисов също е тестван тази сутрин, както и членовете на екипа му. Правителствената информационна служба ще информира за повторната проба на началника на кабинета на премиера и за резултатите от теста на министър-председателя



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 24.07.2020 18:52

    Браво ген. Минетчийски,пак си намери повод да се покажеш!Клоун като теб досега не е „ръководил“ ВМА! Ако имаш поне малки зачатъци на чест-подай рапорт и напусни редовете на БА!Освободи мястото на достойни хора!

  • 002 Anonimen 24.07.2020 17:18

    Това животно пак изпълзя от дупката си муфтаджийска. Нека, още малко му остана да е гоуем шеф.

  • 001 Anonimen 24.07.2020 16:49

    Борисов е доказан лъжец и страхливец. Той не изпълнява задълженията си да отговаря на въпроси в НС защото е тъп и е затънал в корупция

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог