Свързани новини

22.07.2020 19:07

WC хартия към МС на протеста

Видян 2386 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тоалетна хартия полетя към сградата на Министерския съвет, обградена от народната любов с кордон на полицията. Това стана на 14-ия пореден вечерен протест за оставки на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, който се оказа в отпуска за 3 седмици. Митингите бяха 3 - един пред БНТ за оттегляне на директора Емил Кошлуков, който превърна националната обществена телевизия в частна на няколко души. Другият хвърляше каскети пред Съдебната палата с очевидно послание. Третият протест е традиционният пред Министерския съвет, откъдето по-рано днес заявиха, че нямало конкретни искания на митингуващите, явно недочули единственото: Оставка.


Снимка:Венелина Стоянова, БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 23.07.2020 07:31

    И купищата тоал.хартия не могат да изтрият и заличат 10 годишните престъпления и кражби на милиарди обществ.средства. Трябва съд и конфискация на имоти, офшорни сметки и всичко придобито незаконно

  • 001 Anonimen 22.07.2020 21:36

    Невиждан протест се очаква да разтърси София в събота, 25 юли, научи Narod.bg. Към продължаващия втора седмица бунт срещу хунтата на Бойко Борисов ще се присъединят хора от цяла България, които ще пристигнат с автобуси за планирания римейк на БСП събора на Бузлуджа. Най-интересното обаче е, че кмет на ГЕРБ ще помага на социалистите да бутат…кабинета на ГЕРБ, издаде пред Narod.bg източник от върховете на БСП. „Кметът на Кюстендил Петър Паунов, който бе избран от Местна коалиция ГЕРБ /ПП ГЕРБ, ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ, ПП ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ, ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ (ДБГ), ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ, ПП ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ, ще прати автобуси с недоволни от Бойко Борисов под прозорците на Министерския съвет. Това е нечувано – кмет на управляващите протестира срещу властта, дотам я докара Борисов”, обясни източникът на Narod.bg.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и