Свързани новини

22.07.2020 18:07

Адмирал, съученик на Ал.Ненков и Тежката артилерия на бой за външната комисия на парламента

Видян 3230 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Овакантеното след достойна оставка място на д-р Джема Грозданова като шеф на външната комисия на парламента, след като властта не я подкрепи за нов представител на ЕС у нас, разпалва луда надпревара и цепване на групата на ГЕРБ. До момента се говори за трима кандидати. Първият е кандидат-вицепрезидентът в двойка с Цецка Цачева, обезщетен за провала си на изборите с депутатско място адмирал Пламен Манушев, който беше зам.-шеф досега в дипломатическия орган на НС.


Втора е получилата като здравен министър в Борисов 1 медийна слава като "Тежката артилерия" юристка Десислава Атанасова . Нейната база пък е шефството й на групата на България в ОССЕ.


Третият номинант е младокът Христо Гаджев. Според наши източници негов гръб пък е амбициозният Александъ Ненков - зам.-председател на групата на ГЕРБ в НС и син на шефката на Комисията за защита на конкуренцията Юлия Ненкова, чрез която си има приказка с ДПС. След като негов съучилищник и стар приятел стана кандидатура на ГЕРБ за КЕВР, макар и психолог, а друг негов приятел влезе на висок пост в Булгаргаз, където в ръководството беше и съпругата му, напуснала заради майчинство, сега в парламента разказват, че и новата му кандидатура е съученическо - младежко - аверска.


Всичко това се разиграва във време, когато очевидно международната подкрепа за това управление е оттеглена, което САЩ декларира, Франция намекна, а Германия чрез водещите си медии, включително правителствената Дойче Веле, всеки ден ясно демонстрира. А най-гледаната телевизия ЦДФ във вторник съобщи, че държавата ни се е превърнала с тази власт в "нещо като свинска кочина".


Има и друга опасност. Добре финансираната група, която до дни ще стане партия, на Цветан Цветанов, разчита да отцепи 25 депутати на управляващите, ако се вярва на последните теми на разговор между депутатите на ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 24.07.2020 05:37

    БКП-непотизмът (Людмила, Владко на татко, Боби Велчаки, ДС-Ванче караПраси на БЗНС-Дончо ДС-Иванов, ......) се издигна до нови висоти в БКП-ГЕРБ-ШАЙКТА и ДС-патриотарстващата СГАН!

  • 004 Anonimen 23.07.2020 07:24

    Ако Ал.Ненков не е син на майка си и баща си щеше да види НС през крив макарон! Цялата герберска пасмина е от клиент по-клиент и от калинка по-калинка, конкуренцията е убийствена

  • 003 Тихомир Томов 22.07.2020 21:54

    Деса не е никаква юристка . Проста пу.ка от Дулово . На туй отгоре е грозна и креслива . Ал. Ненков е празноглав тъпак , живеещ на гърба на известните си и успели родители . Адмирала е изкукуригал още като майор !

  • 002 Anonimen 22.07.2020 19:35

    Цигански гьонсурати. Французите си умряха от смях когато Манушев, а.к.а Циганов се носеше към Либия със старото ни корито. Les manouches arrivent! викаха франсетата по форумите.

  • 001 Anonimen 22.07.2020 19:27

    Тези крадльовци няма ли да си ходят? МУТРИ ВЪН! О С Т А В К А!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог