Свързани новини

21.07.2020 15:07

Хулигански срещу обществото се държат Борисов и депутатите, а не протестиращите: Мая

Видян 1565 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хулигански срещу обществото се държат народните представители, които гласуват „за“ правителството, без да се интересуват от гласа на хората, а не протестиращите. Хулигански се държи и Борисов. Това е една нелегитимна власт, която се държи със зъби и нокти.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред БНР във връзка със снощното задържане на адвокат Минчо Спасов.


Той беше член на Инициативния комитет на Манолова по време на местните избори през 2019 г. и в момента е нейн адвокат по делото за клевета, заведено от Манолова срещу Борисов.


Налице е тежко нарушение на правилата и пълен разпад на върховенството на закона. Заедно с Минчо Спасов е задържан и Светослав Трайков (Слави Трайков), който е обикновен гражданин. Общото между двата случая е, че са оставени без възможност за адвокатска защита часове след задържането им, обясни тя.


Поведението на правоохранителните органи е еманация на управлението на Борисов - с чувство, че няма кой да ги накаже. И двете полицейски управления са в София, но с отказа си за правна защита превръщат България в държава от Третия свят, допълни Манолова.


Това, което се случи с Минчо Спасов и със Слави Трайков може да се случи на всеки – на мен, на Татяна Дончева, на вас. Аз съм Слави Трайков, вие сте Слави Трайков, всеки обикновен гражданин може да е Слави Трайков, оставен без адвокатска защита и с нарушено основно конституционно право, каза председателят на „Изправи се.БГ“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а