Свързани новини

17.07.2020 09:24

Божков с охраната си често е посещавал финансовия министър: Бойко Рашков

Видян 3436 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако се докаже фактът, че между обвиняемия в Дубай и министъра на финансите, е имало съучастническа дейност, Бойко Рашков си задава въпроса какво прави този министър в това правителство до днес. В предаването "Още от деня" по БНТ Рашков, който е член на Правния съвет на президента, заяви, че разполага с информация, че човекът в Дубай, заедно с неговата охрана, много често са посещавали министъра на финансите. Тази информация е била предоставена на главния прокурор, но все още нищо не е последвало от това.


"Няма да се учудя, ако е дирижирано движението на този човек (В. Божков - ред. бел.) от България към Дубай", изказа свое предположение Рашков по случая Васил Божков и изважданите на светло негови разговори с политически лица.


Според Рашков, Божков сега се задоволява само с това да пуска есемеси и комикси просто, за да има информация, която да се съхранява известно време и после да се изнесе. А що се отнася до министъра на финансите, не може той да не е знаел какво става в Комисията по хазарта.


"Би следвало за едно правителство на европейска държава, която е вече в чакалня, оставката да е въпрос на чест. Но ми струва, че те ще упорстват, защото се страхуват. В друго време при друг главен прокурор отдавна щяха да се образуват дела", добави Рашков и уточни, че става дума за сведения на очевидци.


По думите му, управляващите ще пазят властта с всички средства. Те са привлекли на своя страна главния прокурор, който не признава разделението на властите, не признава Конституцията, иска да слее прокуратурата с изпълнителната власт така, че в България да останат само две власти - законодателна и изпълнителна, която включва прокуратурата, а съдът да остане отделно.


"Непризнавайки Конституцията, непризнавайки разделението на властите, Борисов има един сериозен гръб в негово лице", категоричен беше Бойко Рашков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 18.07.2020 15:34

    Яки батки от „Делта гард“ не пуснаха БОЕЦ да влезе в „Осемте джуджета“ Гардовете на ”Делта гард” не пуснаха Георгиев в заведението Източник: Фейсбук Яки батки, напомнящи на мутрите от 90-те години на миналия век, не пуснаха хора от гражданско сдружение БОЕЦ да влязат в ресторант „Осемте джуджета“. Това се вижда от видео, което лидерът на организацията Георги Георгиев разпространи днес. „Искаме да намерим Пепи Еврото и да му зададем няколко въпроса“, обясни за намеренията си пред камерата Георгиев. Още щом се насочи към заведението, няколко здравеняци с емблеми на охранителна фирма „Делта гард“ буквално ги заобиколиха. Част от охранителите останаха в гръб на представителите на БОЕЦ, а други се изправиха пред входа на заведението. От прозорците се видя, че вътре има хора и то работи. Един от охранителите обясни на Георги Георгиев, че заведението не работи и не може да се влезе, защото не работи. Уточни още, че Пепи Еврото не е вътре. Георгиев се зарече, че ще продължи да го издирва. Вижте още снимки от мястото, както и видеото: https://www.facebook.com/gdboec/videos/719502768627351/?t=0

  • 001 Anonimen 18.07.2020 14:37

    Кевин Буут и „Сенките на София“. Българите трябва да знаят, че светът е приковал поглед в тях /филм/ Преди една година излезе документалният филм „Сенки на София“, който показва хроничната корупция в България. Той получи своята популярност в цял свят, но по ирония на съдбата има само на едно място на Земята, на което филмът никога не бе разпространен – в България. Може да гледате "Сенките на София" с български субтитри ТУК https://vimeo.com/352160582 Може да гледате "Сенките на София" с английски субтитри ТУК https://vimeo.com/350291549 Отговорът на всички въпроси е много прост: СМЯНА НА КОМПРАДОРСКИЯ ТРЕТОРАЗРЯДЕН КАПИТАЛИЗЪМ СЪС С О Ц И А Л И З Ъ М!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

козирог