Свързани новини

16.07.2020 13:26

Премиерът "се е охрабрил" от вчера до днес: Атанас Атанасов

Видян 1848 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        "Основният лобист на Сараите в правителството е Борисов. Той е доказал, че е много добър политически илюзионист и имитатор. За пореден път се опитва да ни излъже, като имитира разграничаване от Сараите, изваждайки тримата министри, за които има информация, че са посочени от Сараите". Това каза пред БНР съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов. Според него премиерът "се е охрабрил" от вчера до днес.


"хората на площада казват, че искат оставка на Борисов и Гешев заради липса на борба с корупцията и наличие на корупция. Протестът не е удовлетворен от тези маневри, схваща какви опити се правят и няма да приключи", посочи Атанасов.


В предаването "12+4" съпредседателят на "Демократична България" коментира, че Бойко Борисов и "неговата кохорта" имат много сериозен страх от служебно правителство на Румен Радев:


"Защото сега президентът вече е наясно и заявява твърдост срещу правителството на Борисов и срещу тези, които днес управляват. Едно служебно правителство би могло да извади на показ много корупционни далавери на сега управляващите".


По думите на Атанасов сигналите от Вашингтон по отношение на газопровода "Турски поток" са много сериозни и ще дойде време, когато Борисов ще трябва да отговаря защо са закопани 2,5 милиарда лева в земята, а тези тръби ще останат празни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.07.2020 18:10

    гледахте ли новините в 18 по БНТ-спреха предаването защото очакваха Борисов да пръдне по фейс бук,но той неуспя.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне