Свързани новини

15.07.2020 11:37

Нощните заведения в курорта Албена няма да работят

Видян 1172 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нощните заведения в курортния комплекс “Албена” тази година не работят. Това решение е с цел превенция и сигурност както на персонала, така и на гостите, за да няма смесване на различни потоци от хора, предаде БНР.

“Много е трудно да се спазва социална дистанция в нощния клуб, както изискват всички препоръки на Световната здравна организация, Министерството на здравеопазването, от Министерството на туризма. Дори и в момента, след като бе разрешено да работят нощните заведения, курортният комплекс “Албена” няма да отвори нощните си заведения. Даваме много дружи възможности за истинска почивка на нашите гости на широката плажна ивица, по морето и във всички летни заведения, които са отворени,” обясни пред Радио София Христо Пенев, зам.-директор в комплекса и добави, че повечето туристи приемат това решение като акт за гарантиране на по-добра здравна сигурност за летуващите.


Христо Пенев отбеляза също, че всички мерки, свързани с превенцията на Covid-19, водят до много по-големи разходи за всеки собственик и управата на всеки хотел и ресторант.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци