Свързани новини

15.07.2020 09:30

Telegraph: България в еврозоната ще бъде потоп от горещи пари, бърз бум и след това катастрофа

Видян 4585 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Банковата система е каша. Италия се насочва отново към нова дългова криза. Германските съдилища се борят срещу легитимността на Европейската централна банка и тя бори да постигне споразумение за начин на обединяване на дълговете си. О, и в случай, че някой не е забелязал, е имало грешка, която изглежда е повлияла на икономиката по не съвсем положителен начин. Но, ей, не се тревожи за нищо от това. Еврозоната предложи идеалното решение за всичките си проблеми. Вкарва България на борда. Това пише британското издание Telegraph.


Миналата седмица България и Хърватия бяха приети в механизма за обменни курсове, чакалнята за членство в единната валута. Те ще се присъединят към банковия съюз и ще изравнят валутите си с еврото. Сериозно? България? Това е една от най-бедните и най-корумпираните страни в Европа. В интерес на истината, това е Гърция на стероиди. Сега сме на път да станем свидетели на потоп от горещи пари, които се изсипват в страната, бърз бум и след това всемогъща катастрофа, която ще тества валутата до нейните граници. Ако някой се нуждаеше от доказателство, че еврото е политически проект, който отдавна се е отделил от каквато и да е форма на икономически смисъл, то това със сигурност е то.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 15.07.2020 10:04

    Амбасадата се опитва да дава наклон на протестите и просто споделя някои азбучни истини, като "гражданите имат право да протестират"!!! Горе- долу все едно, че казва "слънцето все още изгрява от изток" !!! В Сатанинските Античовешки Щати хора са прагматични - щом човека е вече неудобен и им трупа негативи с радост ще му бият шута и ще потърсят следващ клиент, за благото на мИриканската демокрация !!! Това ще се случи и с Булгаристан, най-беднатс и най-корумпирана страна в Европа. В интерес на истината, това е Гърция на стероиди !!! Слава Американу !!! Героям слава !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са