Свързани новини

13.07.2020 20:47

Хиляди протестиращи за пети ден против правителството в цялата страна

Видян 2803 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Пети ден продължават антиправителствените протести в цялата страна. Хиляди протестиращи са изпълнили пространството пред площад “Независимост“, президентството, Министерския съвет и стигат до булевардите Витоша и Мария Луиза.

Шумни скандирания “оставка“, нецензурни думи, обидни квалификации по адрес на премиера Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Пространството се оглася от тъпани и вувузели и силни възгласи “Гешев е позор, оставка и затвор“.


 По-рано днес съпредседателите на Демократична България Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов поискаха оставката на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и се събраха на протест пред сградата на МВР.


 


 Снимка: БГНЕС


ВИЖ ВИДЕО ТУК!


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Антон Николов 13.07.2020 19:53

    Антон Николов АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ПРОСНАТИТЕ ЗАД КОЛОНИТЕ НА ЦУМ! ЕТО КАКВО НАПРАВИХА С НАС ПОЛИЦАИТЕ! НИТО ЕДИН ОТ НАС НЕ Е ПОСЯГАЛ НА УНИФОРМЕН! Нямам думи… Само чувства, които ще спестя. Като един от лежащите зад колоните на ЦУМ мога да потвърдя всичко, което родителите на Евгени разказват, както и разказите на очевидци и видеоклипове. Има още неща които се случиха, но не стават ясни от кадрите на очевидци. Това са имената и щетите/подигравките, поднесени им от органите на „реда“ (извинявам се ако объркам нечие име/фамилия). Тони Костадинов – пукната скула и разрязана подмишница до такава степен, че имаше нужда от многобройни шефове – най-вероятно влачен през счупени стъкла. Беше поставен извън редицата на задържани и беше накаран да се намести сам, лазейки по лице с белезници на ръце зад гърба. Евгени Марчев – беше в безсъзнание, когато ме задържаха и сложиха до него. В последствие когато се събуди се оплакваше от ужасни болки в гърдите и цяла нощ не можеше да диша или да лежи. Беше откаран в Пирогов 10-11 часа след нанесеният му побой. Жоро Георгиев – бит по цялото тяло и напръскан със лютив спрей в лицето СЛЕД като беше неутрализиран (сложени белезници и лежейки по очи). Цветелина Цветкова – Дърпана по адски груб начин, хвърлена на пода с белезници и ръце зад гърба, посрещайки цимента по глава, което довежда до цицина и рана на челото й + разбит нос. Нанесени са й няколко удара в тила в следствие на което имаше хематом зад лявото ухо. Беше снимана с личния телефон на един от служителите на „реда“, тъй като беше облечена спортно (спортно бюстие и клин). Кой не обича гърди? Кристиан – беше в такова състояние, че едвам ходеше. Беше хвърлен като чувал върху мен при ареста му. Нито един от нас не се съпротивлявал при арест и не е посягал на униформен!! Пребиват гражданите, които им плащат заплатите с техните данъци, след което се опитват да им лепнат обвинения. #Оставка #ЕвгениМарчев #Правосъдие #УволнениеИСъд

  • 001 Anonimen 13.07.2020 19:02

    Българска Свободна Телевизия - bstv.bg https://live.bstv.bg/ „Мутри, вън!“ Граждански протест "Да спасим Демокрацията" - ден 5 (13.07.2020) БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ Гледайте ни по БСТВ, във Фейсбук страницата на БСТВ и в Youtube канала на БСТВ. https://www.facebook.com/bstv.bg/videos/1190312467986392/

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби