Свързани новини

13.07.2020 09:25

Битият студент бил тормозен от полицаи и в болницата: Родителите

Видян 5128 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Родителите на пострадалия студент, който сам излезе от „Пирогов“, след като попадна там с комоцио след протест, разказаха, че и в болницата е бил тормозен от полицаи.

От полицията обясниха още вчера, че униформени се проверяват за превишени права на демонстрациите.


Майката на второто момче, Юлия Педева, разказа пред бТВ, че два дни е издирвала сина си. След информацията в медиите, решава да звънне да провети не е ли това синът й. Оказва се права - Димитър Педев е в болницата с белезници и обвинение, както и с множество наранявания.


Нови кадри показват какво се е случило под прозорците на властта с 21-годишния мъж, който бе приет в "Пирогов" след протестите в петък.


По думите на студента в Хага, един от полицаите му казал, че го търсел цивилен, сподели майка му пред нашата камера.


Бащата пък поясни, че се вижда от нови клипчета в социалните мрежи, на които Евгени се разпознал, че синът му е бит брутално от органите на реда.


Той е лежал отдолу, били са го и са го мачкали, полицаите се гаврят с момчето ни, споделя Евгени Марчев.


"Нашият син каза: "Аз, аз вече загубих чувство, че ще оцелея… вече, аз, каза, се бях предал.. и казва: Мислих кога ли ще свърши това нещо". Той е лежал отдолу, те са го били, те са го мачкали. Има няколко видеа … няколко вида записи и буквално Евгени, който лежи отдолу и полицая, отгоре се гаври върху него. Той хваща другото бито момче и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ЙОРДАН ПЕНЕВ 13.07.2020 15:17

    Ако всичко е верно трябва съд и присъда! Ако гешевтурата не го направи и България ще стане като в щатите! Гешевтурата , ша е видим - стиска ли и, дали си изпълнява задълженията по закон , или само поръчковите задачи!

  • 001 Anonimen 13.07.2020 09:39

    Днешните полицаи нямат никаква друга мотивация освен финансовата. Затова и през деня работят държавно, а вечер работят за ... другата страна. Днес обаче и престъпността и държавата са от едната страна на бариерата. От другата страна на бариерата е народът. На това му се казва капитализъм !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.