Свързани новини

12.07.2020 08:27

Президентът при пребития студент

Видян 4465 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Румен Радев е посетил пребитото снощи на протеста момче и е звънял няколко пъти на семейството му,  съобщи за телевизия "Евроком" бащата на пострадалия.


Припомняме, че битото от полицията момче, за което имаше информация, че е починало, вследствие на участието му във вчерашните протести в София, е живо. Това стана ясно от интервю на баща му, дадено в предаването “ЕвроДиков”.


Родителят разказа, че синът му е пострадал, без да е имал никаква вина. Според него той е бил на предна линия на протеста, а зад него е имало други хора, които са го избутали, при което униформените са започнали да удрят именно неговия син.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.07.2020 13:32

    Като гледаме видеата с униформените, забележете как те прииждат на вълни към протестиращите и тези униформени, които са по назад от колегите си, нарочно протягат ръце напред и изблъскват стоящите пред тях униформени към протестиращите с ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ да стане меле.Сигурно крайната цел е да се ЛЕЕ КРЪВ, за да може шайката да въведе военно положение. Но и това няма да й помогне. Щом г-н Цветанов каза, че ако трябва да избира, би отишъл на протеста в подкрепа на президента, чао прости управляващи, ние вече не сме прости ,"агресори сме", та се не разбираме.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни