Свързани новини

11.07.2020 14:35

От снощи МВР не пуска пребитото момче в София в болница, студент е в Хага

Видян 34593 пъти | Коментари 3
Гласували 12 рейтинг: 3.5833
много слаба слаба добра много добра страхотна

СМАЗАНОТО ОТ БОЙ ОТ ПОЛИЦАИТЕ МОМЧЕ от клипа, който обиколи социалните мрежи, е студент по право в Хага. Пребитото момче цяла нощ е прекарало в полицейско управление, без полицаите да позволят на родителите му (лекари) да го видят и без да му бъде оказана медицинска помощ. Чак на другия ден е откарано в болница, разказа баща му пред Евроком.
Бащата на момчето разказа, че "3 пъти е губил съзнание, кръвонасядания по цялото тяло, компцио". Син е на д-р Димитрова, хирург в Пирогов. Цяла нощ е в полицейското управление, не допускат майката да го види, не го откарват в болница.


Главният секретар на МВР заяви " за всичко ли трябва да е виновно МВР, момчетата цяла вечер стоят там, защо ще им хвърлят стъклени бутилки". Всъщност става въпрос за пластмасови. Дълго време полицията и проправителствените медии, въпреки видеата, твърдяха, че пребити няма. Не стана ясно също защо ПЕТ ПОЛИЦАИ ПРЕБИХА ЕДИН СТУДЕНТ. Главният секретар на МВР твърдеше също, че ако има бити, били социални аутсайдери. Сами съдете! А виновните от горе до долу ще бъдат осъдени. В Хага е Международният съд.


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 11.07.2020 20:32

    Николай Хаджигенов, адвокат: Кратък наръчник за пребитите на протеста Незабавно след като бъдете освободени от ареста, тръгвайте към Съдебна медицина на ул. “Здраве 1”. Съдебен лекар има 24/7. Искайте да ви освидетелстват и помолете съдебният лекар да направи снимки на нараняванията и да ги опише в съдебно медицинското удостоверение. Независимо от това, помолете някой да направи цифрови снимки с добро качество на нараняванията ви: Цяло тяло отпред и отзад, както и едър план на всяко нараняване поотделно. Вземете заповедта за задържане, т.к. задържането подлежи на съдебен контрол и незабавно се обърнете към адвокат.

  • 002 Anonimen 11.07.2020 20:31

    ПОЛИЦАЯТ, КОЙТО БИЕ ПРОТЕСТИРАЩ В БУСА, Е ОТ СПС-СДВР, ИМЕТО МУ Е ПЕТЬО МИХАЙЛОВ https://www.youtube.com/watch?v=favwtnlykJ4&feature=emb_logo

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 11.07.2020 16:49

    Третият провален мандат на Буда Амфетаминов Бухалков ще се запомни не толкова с пищова върху нощното шкафче с пачките, колкото с абсурдната гледка - български полицаи да спират хора по фланелки с Левски, а да пропускат башибозук по фланелки с Делян Пеевски, и най-важното: ЗАПТИЕТА С БЪЛГАРСКИ УНИФОРМИ ДА ПРЕБИВАТ ХОРА ПОД КОЛОНИТЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, задето протестират срещу незаконна окупация на българска територия !!! Етническото напрежение го създават всички политици, които заиграват със страха на хората и точно на това разчитат !!! Боят настана, тупат сърца ни – ето ги близо нашите душмани !!! Кураж дружина вярна сговорна – НИЙ НЕ СМЕ ВЕКИ РАЯ ПОКОРНА !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв