Свързани новини

11.07.2020 12:32

МВР не пуска на плажа до Догансарай

Видян 3242 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не НСО, а МВР не пуска хората да плажуват на собствиния им плаж до Догансарай. Десетки автобуси и стотици автомобили със симпатизанти на ДПС са на територията на плажа „Росенец“, за да защитят почетния председател на движението Ахмед Доган, докато протестиращи, организирани от лидера на „Да, България“ Христо Иванов се канят да плажуват там, предаде onovini.eu.
Оказва се, че хората на Иванов не са били допуснати от полицейския кордон, което е довело още рано сутринта до възникването на напрежение в района, защото вчера бившият правосъден министър бил договорил влизането с няколко полицейски шефове.


 ВИЖ ВИДЕО ТУК!


ВИЖ СНИМКИ ТУК!


ВИЖ СНИМКИ ТУК!




 По неофициална информация към 09,00 часа над 5000 са членовете на ДПС, които са били допуснати в парк „Росенец“, където се намират т.нар. летни сараи на Сокола.

Има данни за евентуално покачване и на етническото напрежение, особено след спора с полицията тази сутрин.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ също е на място, но категорично отказа да направи коментар за акцията и предстоящото масово плажуване. Забелязват се и много коли с чуждестранни регистрационни номера.

„Можеха още вчера да ни кажат каква ще бъде организацията, а сме отправили писмено запитване за нашето събитие“, каза Христо Иванов. И добави, че очаква да се създаде задръстване в района с цел възникване на напрежение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen - Участник в протестта 12.07.2020 13:19

    Вчера участниците в протестта по суша, за да бъде усоетено участието ни бяхме пренудени от полицията да си оставим колите до хижа Странджа и да вървим по 7 км пеш до сараите и обратно.За сравнение хората на Доган бяха извозени с автобуси и коли. Направено бе така, че да се чустваме като мигранти в родината си. Като престигнахме пред сараите, там ни чакаше цялата бургаска полиция и жандармерия.Има ли другаде такава държава ?

  • 004 Пряка ДемоНокрация 11.07.2020 13:09

    Времето показа, че коалиция с ДПС е смъртоносна за всеки хванал се за тях на хорото. Бай Х направи капитална грешка, като позволи да се видят явните връзки между двете партии. 2009 година Султан Доган по известен като агент Сава го качи на власт, а през 2013 г. Шиши го върна на власт, и най-вероятно 2020 агент Сава и прасето Пеевски ще го свалят от властта !!! Междувременно Зам. председателчето е в „буферната зона", а кръстникът с джипката ни се види, ни се чуе. Сигурно си инвентаризира чекмеджето !!!

  • 003 Anonimen 11.07.2020 13:08

    Еничари и башибозук пазят феодала Султан Доган по известен като агент Сава. Това е кочина, а не държава и от нас зависи дали изобщо България ще я има или ще си остане БУЛГАРИСТАН !!! Две оставки и два ареста могат единствено да върнат мира в България - оставките на каскета и ББ и арестите на босовете на мафията - Падишаха и Корпулентния!

  • 002 Anonimen 11.07.2020 12:51

    Защо ли Радев вече втори ден е без охрана сред народа, а мишките се крият зад полицаите във всеки протест? Този, който е написал тази статия се вижда, че въобще не е наясно какво става в държавата!

  • 001 Банкянският Валия 11.07.2020 12:50

    Много пушилка заради един циганин който се прави на бей. А тия пехливани явно ще пазят държавният плаж. До къде стигнахме всеки да граби и да спори че е негово. За какво да го пазят Султан Доган по известен като(агент Сава ? Протестът не е против него, а против безобразията на бургаския кмет и шайката общински съветници от ОПГ ГЕРБ “ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и