Свързани новини

10.07.2020 15:08

Фалшиво оперирала е автор на Антимангъровската петиция

Видян 3561 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

59-годишен мъж от Лясковец има съмнения, че в областната болница във Велико Търново му е направена фалшива операция на шийните прешлени. В епикризата, която получил пациентът, се посочва, че при изписването му неговата оперативна рана зараства, а той няма никакви белези на врата си, където би трябвало да е направена хирургичната интервенция. От Великотърновската болница отказват коментар по случая, предаде БНР.


Орлин Ангелов от Лясковец има операция на врата по документи, но не и физически белег от хирургична интервенция, която би трябвало да е претърпял на 20 август тази година в отделението по неврохирургия в областната болница „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново.


„Започнах да получавам схващане на врата и по бабешки с мазила да ме облекчи, обаче положението се влоши. В един момент от врата блокираха коленни стави, глезени, всичко се възпали и се наду. Наложи се в неделя на 18-ти да вляза по спешност, защото бях блокирал от всякъде.


На въпрос дали в неврохирургията на Великотърновската болница е влизал в операционна и правена ли му е операция той отговори:


„Не, нищо такова“.


59-годишният мъж има четири дена престой в неврохирургичното отделение, а при изписването на 21 август, ден след хирургичната интервенция, получава епикриза, в която е описано лечението и заключение, че е в добро общо състояние, минал е гладък следоперативен период и оперативната му рана зараства.


В епикризата, с която разполагаме, е записано, че оперативното лечение и направено от началниците на неврохирургията и реанимацията на Великотърновската болница д-р Николай Мойнов и д-р Сибила Маринова. Състоянието на Орлин Ангелов се влошава и той постъпва в ревматологията на Университетската болница в Плевен:


„След 7-8 дена получих отново схващане на тялото, понеже не съм излекуван, а това се оказа някакъв вирус, възпалителен и се наложи да посетя болницата в Плевен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв