Свързани новини

10.07.2020 13:01

Оставка на Борисов: Мая

Видян 982 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оставка на Борисов, оставка на това управление. Отивай си с мир, не предизвиквай безредици. Не превръщай кризата, в която въвлече институциите, в политическа криза и в безредици. Не превръщай  агонията и апокалипсиса на своята власт в агония и апокалипсис на всеки човек.


Това заяви председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова на протеста пред президентството.


До тази ескалираща ситуация се стигна заради войната между институциите. Война, инспирирана от Борисов, в резултат на неговото десетгодишно еднолично управление. Тежка битка между институциите, но това не е битка за по-добър живот на хората, това не е битка за доходи, това не е битка за работни места, това не е битка за подкрепа на малкия бизнес, това не е битка за антикризисни мерки, това е битка за политическото оцеляване на Борисов. Битка за власт. Със зъби и нокти ще пази тази власт срещу хората, срещу всеки, който мисли различно, допълни Манолова.


Превърна държавата в софра, на която разпределя порциите между приятелския си кръг. Затова от Изправи се.БГ дойдохме тук. За да извикаме "Оставка, Борисов!", заяви още тя.


Като юрист и като гражданин съм "за" върховенството на правото. Затова правилата да важат за всички, но не по този начин. Не на абордаж на една институция. Не с тежко въоръжение в президентството, защото така много лесно силата на правото се превръща в  право на силата, допълни Манолова.


***



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 10.07.2020 14:22

    Интересно какво още искат Борисов, Доган и Пеевски след като наложиха геноцид на бълг.народ, жизнения стандарт е унизително нисък и е жалко и мъчително съществуване, унищожено е и образованието и здравеопазването, окрадоха и ограбиха и държавата и останалия народ....Какво още искат?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни