Свързани новини

10.07.2020 10:31

Искаха да убият Пеевски със снайпер, затова сложихме охрана: Премиерът

Видян 5132 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



След като твърдеше, че президентът Радев пази Доган и Пеевски като нарежда на НСО, а държавният глава обяви, че служби, подчинени на премиера са го решили, Борисов си призна. Депутатът от ДПС Делян Пеевски е бил заплашен от покушение със снайпер и затова НСО го охранява. Срещу правителството има сценарий заради влизането на България в Европейския банков съюз. Президентът Румен Радев е изцяло отговорен за дейността на НСО. Достъпът до плажа край лятната резиденция на Ахмед Доган в Росенец трябва да е свободен. Доган и Пеевски сами ще се откажат от охраната си. На Алепу може да има само къщичка за птици. Заплашен е гражданският и етнически мир. Който протестира, рискува да се зарази с коронавирус.

Тези изводи направи премиерът Бойко Борисов на извънреден брифинг, часове след като в София се проведе многоброен протест в подкрепа на държавния глава. Протестиращите се събраха пред президентството, където в четвъртък сутринта влязоха прокурори, за да претърсват кабинети, предаде медиапул. По-късно се разбра, че са арестувани двама от приближените на Радев – секретарят му Пламен Узунов и съветникът му Илия Милушев.

Заговорът срещу Пеевски е бил налице по време на атаката с гранатомет срещу бившата барета Алексей Петров. Неуспешният атентат срещу него бе извършен през 2015 г., обясни премиерът.

Според Борисов по същото време МВР е разкрило, че е бил нает апартамент с „пряк изстрел“ със снайпер по Пеевски. Полицаите му показали и схемата.

"Затова сложихме охрана", обясни Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 10.07.2020 14:14

    Мутрата си живее още във времето на СИК и езика му е същия мутренски от преди 25-30 г. Все плюе по левите, а забрави собствената си партийна книжка и принадлежност. Напълно безскрупулен и алчен мутрафон

  • 005 Anonimen 10.07.2020 12:08

    Наглец Гйонсуратов - боко тулупа с голямото си ЕГО се изказва отново неподговен вместо да си подаде ОСТАВКАТА и по начина както описва едно поръчково убийство за пеевски показва че е вещ по въпроса и има голям опит

  • 004 Пламен Стоянов – Дамбовеца 10.07.2020 11:51

    На личната Му сметка са записани над 150 поръчкови убийства, той се притеснил за Пеевски!

  • 003 Оги Стефанов 10.07.2020 11:44

    "Чухме и покъртителна крими история, как руски килъри целели Пеевски със снайпер, а Алексей Петров с гранатомет. Имало дори нарисувани схемки. Много плакахме. Предлагаме в понеделник Каручката и останалите от "онази комисия" да не отменят, а да увеличат броя на охранителите на депутата-олигарх. Чухме, че в Пазарджишко развълнувани възрастни жени вече са започнали да плетат бронежилетка на четириигли за "наш Делянчо". Какво ли не прави народната любов!

  • 002 РОЙТЕРС за снощния митинг 10.07.2020 11:43

    РОЙТЕРС за снощния митинг https://uk.reuters.com/article/uk-bulgaria-protests-justice/prosecutor-raids-on-bulgarian-presidents-offices-draw-public-anger-idUKKBN24A2ZX В резюме: "Корупция на най високо ниво, нито един политик в затвора, селективно разследване на прокуратурата. Публично недоволство и улични протести на граждани без значение на политическа принадлежност. "

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец