Свързани новини

09.07.2020 19:07

Мутри, вън: Радев, Борисов и Доган изчезнаха

Видян 6122 пъти | Коментари 3
Гласували 5 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не на страха, ще си върнем България! Мутри, вън" - така завърши импровизираното слово на президента Радев, без охрана, пред събралите се вече хиляди хора пред сградата на неговата администрация в подкрепа на демокрацията в България. Освен позакъснелите с реакцията си соцдепутати, сред хората бяха представители на всички политически партии без управляващата коалиция ГЕРБ-ДПС. Лидерите Борисов и Доган са се укрили някъде - единият повече от 24 часа е извън медиите в нехарактерен за него стил, а другият е евакуиран спешно от лятната си резиденция - т.нар. Догансарай на морето. Чашата на търпението на българите беше прелята с безпрецедентния в европейската история обиск на прокуратурата , която отдавна зае страна във войната на Борисов и ДПС срещу президента, в кабинета на държавния глава, избран мажоритарно от над 2 млн. лв. леви и десни българи. Вотът за Радев преди 3 и половина години, който свали Борисов 2, беше гласът на тихото мнозинство срещу много по-малките по онова време безчинства на самозабравила се върхушка.


ВИЖ ВИДЕО ТУК!


ВИЖ СНИМКИ ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 До боклуците от безвремието в Булгаристан 10.07.2020 14:14

    Дали ще се намери журналист, който да го попита, как така Радев отговаря за това, че Доган и Пеевски са охранявани, след като решението за това се взема от комисия в състав - председателят на НСО, председателят на ДАНС и главния секретар на МВР. Решенията на комисията се вземат с обикновено мнозинство без право членовете да се въздържат. Значи двама от тричленната комисия са на пряко подчинение на Борисов, а човекът на Радев, колкото и да е против, нищо не може да промени. Отделно от това има и парламентарна комисия, в която членовете на ГЕРБ са мнозинство. Как е възможно министър-председател да лъже публично по няколко пъти на ден? Как е възможно с всяко изказване да вкарва интриги и да прави клюки? Как е възможно да нарича българският държавен глава "простак"?

  • 002 Anonimen 10.07.2020 14:14

    През 2015-та ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ и рязаните от ДПС промениха закона, за да могат да се охраняват и „ДРУГИ“ лица! Малката ирландска пастирка не наложи вето, макар, да беше призоваван от всички десни !!!

  • 001 Anonimen 09.07.2020 20:49

    https://www.facebook.com/bstv.bg/videos/554388978563757/

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!