Свързани новини

08.07.2020 17:36

Зам.-шефът на ГЕРБ лично внася разрешително за Догансарай без екооценка

Видян 9307 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

           Помните ли Ахмед Емин, който се самоуби или бе самоубит на 17.10.2008 г. в Боянските сараи на Доган, чието барбекю Бойко Борисов бутна като кмет? Соколът го нарече „мъжка секретарка”, а неговата „женска секретарка”  Хайрие Сюлейман Хаджийска става 85% собственик на фирмата Хермес Солар – инвеститор в морските сараи на Доган.
Тя купува на 19 март 2013 г. имота от руската фирма Стрейтлайн, на която през 1999 г. 8-те декара с бараки са продадени като гребна база на Нефтохим и неговия спортен клуб Нефтохимик с приватизирането на комбината от Иван Костов.

Синята връзка не спира дотук, съветник от Демократична България на Христо Иванов, който направи десант на плажа до Сарая гласува с ГЕРБ и пътят до базата да стане частен на Сокола съвсем неотдавна – на 27.04.2020 г. в общинския съвет на Бургас. Патриотите от НФСБ също гласуваха ЗА.
Лично кметът Димитър Николов, който е един от двамата заместник – председатели на ГЕРБ, се заема да пробута превръщането на нос Чукалята в лятна резиденция на лидера на ДПС. На 15 юли 2013 г. внася Подробен устройствен план и разрешително за застрояване (ПУП-ПРЗ), като изрично се постарава той да мине без ОВОС – екологична оценка на бъдещия обект.
Което не ще да му е било и много трудно при мнозинството на ГЕРБ в Общинския съвет.
Процесът трае рекордно кратко време. 7 ДНИ! Всеки, който се е занимавал със строителни книжа е наясно – това направо звучи невъзможно, особено за провинциална общинска администрация.
Сигурно помага, че архитектът на бъдещия Сарай, който по документи е гребна база, е тогавашният министър на инвестиционното проектиране в кабинета Орешарски – Калин Тихолов.
Женската секретарка на мъжката секретарка продава дяловете си


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Струиник Сицилиански 09.07.2020 17:17

    След като не се намери някой да го попита за пачките евро в шкафчето на сикаджията, какво чудно има, че заграбването на държавна територия, поругаването на държавното знаме, според главният лакей на Мутрата и Доган, каскета Гешев не са престъпления ?!!!825

  • 004 Anonimen 09.07.2020 17:16

    Като виден законотворец каскета Гешев да внесе нов член в конституцията, че тя не важи за Доган и Пеевски !!! Това е очевадно. Ако каскета Гешев се интересуваше от това, какво правят политиците, огромен процент от тях щяха да са по килиите !!! Ашколсун, аферим, машала!!!

  • 003 Anonimen 09.07.2020 00:57

    Какъв хубав детски лагер би станал този престъпен сарай на един самозабравил се агент

  • 002 Anonimen 08.07.2020 23:16

    В този смисъл, защо ли Строителният надзор в управляваното от ГЕРБ Министерство на регионалното развитие, както и Община Бургас, която също има контролни функции, така и не виждат, че вместо разрешената 2-етажна, имат 5-етажна сграда, 3-етажна в част от постройката, с площ, която е много по-голяма от разрешената – поне 300 кв.м.? Защо ли?! Ами ЗАЩОТО има мнооооооооого страшна зависимост, та се налага ББ да спи с патлак до възглавето.Ей, верно е казано:Един ден всичко тайно става явно!

  • 001 Anonimen 08.07.2020 20:22

    До къде я докараха ГЕРБ, да обслужват Доган и Пеевски със средствата на крадения и мачкан бълг.електорат. Беднотията и мизерията българите си дължат точно на тези предателии и продажници, които разпарчетосаха и страната и народа си

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и