Свързани новини

08.07.2020 17:42

Отдавна казах, че Доган не трябва да се охранява от НСО: Радев

Видян 4655 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Именно подопечните на премиера Бойко Борисов служби определят дали към някое лице има заплаха”, заяви в изявление за медиите на Дондуков 2 президентът Румен Радев. „Отдавна заявих, че Пеевски и Доган не трябва да се охраняват от НСО, но това не зависи от президента, а от комисия”, подчерта той. Припомняме, че държавният  настоя за това още на 21 декември м.г.
 „Шефът на НСО ген. Красимир Станчев да свика комисията и да преразгледа необходимостта Доган и Пеевски да бъдат охранявани от службата”, настоя на държавният глава в лична среща със шефа на ведомството. Поводът за това стана скандалът, разразил се между лидера на Да, България Христо Иванов и охранители на лятната резиденция на Доган на плажа край Росенец.
„Неведнъж съм заявявал, че България ще се превърне в просперираща държава, когато се преборим с беззаконието, укрепим върховенството на правото. За съжаление, правата на гражданите и законите продължават да се погазват”, обясни президентът. И допълни, че в такива ситуации е изключително важно институциите да поднесат истината като гарант за възстановяване на общественото доверие.
Междувременно стана ясно, че случаят с морския сарай на Доган отива към съд. В IV-то РПУ в Бургас има жалба, че Иванов и хората му са били възпрепятствани да слязат на плажа на Росенец, който, по думите на бившия правосъден министър,


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.07.2020 16:31

    бойко=жан виденов

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.