Свързани новини

08.07.2020 16:58

€9 млн. ли даде за комшийство с Бойко Градуса?

Видян 11112 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Парцелът, съседен до премиерската резиденция в края на най-престижната за живеене улица в София и в България – Секвоя в квартала на богатите Бояна, е бил закупен от собственика на Градус. Според боянчани платената сума е баснословна дори за пътната артерия, която стана прочута поради дома на Жени Живкова от соца, в който преживя домашния арест преди оправдаването си по всички обвинения нейният дядо Тодор Живков. Днес на малката пряка с неугасваща червена слава живеят банкери, тв магнати, индустриалци, бивши политици, които замениха оригиналните собственици – членове на Политбюро.
Ако се вярва на боянчани за всеки квадратен метър от оценявания от тях на повече от 2 и до 3 декара терен е платен от Градуса за невероятните 3000 евро. Така джакпотът може да достига до 9 000 000 евро или 18 000 000 лева – колкото бъджетът на туризма или спорта в България за цяла година.
Но пък рискът явно е пресметнат от инвеститора, щом гарантира непосредствено съседство с държавната вила на премиера, която се прочу покрай снимките от спалнята на Борисов, попаднали и в много световни медии поради декора в стил Кръстникът, чиято автентичност той на практика потвърди на нарочна пресконференция.
Друго си е да можеш да услужиш с 2-3 яйца, ако му потрябват на комшията министър – председател”, шегуват се бизнесмени. А може би завиждат на тяхного брата Градуса.
Близостта на Градус с лидера на ГЕРБ е видна по включването не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.07.2020 20:16

    Мафията си има държава

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог