01/02

Свързани новини

07.07.2020 15:37

Пълно ли? Празният Слънчев бряг ден и нощ

Видян 3812 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Поредните лъжи на МинТур и проправителствените медии за пълното с туристи българско крайбрежие лъснаха от снимките от мястото на събитието. В понеделник вечер, около 22 ч. Мариела Нейкова обиколи най-тузарската северна част на комплекса, известен с нощния си живот, включително зоната около хотела от сериала Съни Бийч – преди Виктория Палас, а сега Империал палас в групата на Маргините, както и околните. В най-хай зоната  засне тъмницата и празнотата. През юли – топсезон всяка година, крайбрежната алея е толкова пълна с народ, че човек не може да се провре.


 


 ВИЖ СНИМКИ ТУК!


 


БНР пък публикува на сайта си снимки от 10 часа сутринта във вторник. И даденият от министерството на Ангелкова на СИК северен дял, и даденият на ВИС южен дял от плажа на Слънчев бряг пустеят в хубавия ден. Няма жива душа и на централната алея при култовия хотел Кубан в самото сърце на най-големия ни курорт, чийто брой легла е държавна тайна, но във всеки случай са поне 100 000.
Ще попитаме за кой ли път: къде са 15-те милиона лева за реклама и маркетинг, отпуснати с тази цел на министерството на Ангелкова от джоба на данъкоплатците?
Или, понеже тя твърди, че колкото българи летуват в южната ни съседка, толкова гърци – у нас: къде са гърците?





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 07.07.2020 23:09

    Бетонирано, кичозно и незаконно застрояване до самия пясък и върху него, мутри дерибеи концесионери на плажовете, алчни и престъпни хиени собственици на хотели, мръсно и опасно за здравето море, безобразно и скъпо обслужване и храна и за капак корупционната пеевска калинка Николинка....това е положението друго няма как да бъде

  • 002 Anonimen 07.07.2020 17:46

    На Златни пясъци е като късна есен , но през Юли

  • 001 Anonimen 07.07.2020 16:14

    Изобщо не става дума само за Слънчев бряг, а и за всички останали курорти. Като цяло туристическият бранш не само у нас, а и в цял свят е най-сериозно ударен от вирусчето.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец