Свързани новини

06.07.2020 10:02

Цветанов имаше повече власт от Борисов: К. Велчев

Видян 1181 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Цветан Цветанов беше главният кадровик в България – той назначаваше всички, той уволняваше”, заяви пред БНТ депутатът и член на ИК на ГЕРБ Красимир Велчев. „Борисов му беше дал такава власт, каквато самият Борисов нямаше”, подчерта той


Велчев упрекна Цветанов, че не желае да поеме своята отговорност за състоянието на партията. От което разбираме, че е лошо! Припомняме, че когато подаде заявлението си за напускане в средата на юни, бившият зам. на Борисов обяви, че ГЕРБ се превръща в място на „страх, подмазвачество, интригантство и посредственост”.


„Ако приемем, че всичко това е така, той само преди няколко месеца напусна ГЕРБ (б.р. около 1 година). Той няма ли вина? Цялата власт и организацията беше в негови ръце. За да има страх, той не се е появил, откакто той е напуснал. Да не говорим за посредствеността. Тя не е от вчера, ако има такава”, посочи Велчев.


„Може би по този начин той иска да оправдае неговото напускане. Но не можеш да ги кажеш тези неща, след като 14 години ти беше дадена цялата власт”, подчерта герберът.


„По-хубаво е тези хора да напуснат ГЕРБ, отколкото да работят вътре срещу ГЕРБ. По-хубаво да се знае кой кой е”, констатира Велчев, 10 г. смятан за близък на Цветанов. И накрая прогнозира, че онези, които сега търсят късмета си в бъдещата партия на Цветанов, ги очаква разочарование: „Смятам, че няма да бъде това, което някои хора, които отиват там, очакват.”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей