Свързани новини

06.07.2020 09:24

Броят ме за 7 заразени заради 7-те ми теста: софийски медик

Видян 8184 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В редакцията на 19 минути получихме изповедта на софиянец, който вече месец не може да се отърве от коронавируса. Въпреки че е един човек, го броят за 7 заразени. И освен това за 7 медицински лица. Причината е, че са му направени 7 позитивни теста. Той сам проверил статистиката на Министерството на здравеопазването и се уверил в това. А като специалист просто няма как да бъде заблуден.


От етични съображения запазваме в тайна името на човека, което ни е известно по ред причини.


Неговият личен пример още веднъж доказва истинността на вече написаното от 19 минути по-рано, че вместо хора, или „заболели” , както ги нарича кой знае защо по руски тертип. А всъщност става дума за заразени 90% от които са безсимптомни, Националният оперативен щаб брои единствено тестове. Така хората, които имат по-продължително лечение и им се правят по няколко теста по време на това лечение, фигурират като няколко случая, докато всъщност става въпрос за един и същи пациент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Наталия Сотирова 06.07.2020 20:01

    Ще дам линк към новината, но искам да обърна специално внимание на най-ценното в нея. „АБВ сезира главния прокурор за дейността на НОЩ https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/abv-sezira-glavniya-prokuror-zaradi-deynostta-na-nosht?fbclid=IwAR3N2p6Ivi-Sf0J-diybOaYJXvLlFvxBpSkU-NSFMCZjztz5waM62OZyhe8“ Оказва се, че погребалните агенти от НОЩ не са водили и не съхраняват НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ относно това какво се обсъжда на заседанията им и по какъв дневен ред, кой какви предложения е направил, какви решения са вземани и т.н. Просто не са правили никакви протоколи. Събирали са се явно на раздумка с Боса и той, в зависимост от това дали е „спинкал сладко“ сред пачки, кюлчета, пистолет и бутилка уиски, е давал наставления какви плашила да се извадят за пред публиката, каква неграмотна заповед да напише Ананиев, къде и как Мутафчийски да си изпере униформата и да заяви, че „яко ще се мре“ и пр. Също така не е създавана и не се съхранява НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ за това на колко лица, починали от COVID-19 (така си ги водят в НОЩ) е направена аутопсия. Липсва също така документация за това Колко са направените тестове от началото на пандемията до 22 май 2020 г. и колко са тестваните лица в страната. Последното е направо наглост от космическа величина особено на фона на днешния брифинг, на който говореха за едни „уникални ЕГН“ (сякаш иначе не са уникални…), които били гаранция за това, че няма как да има грешка в отчитане броя на заразените и пр. глупотевини. Ето въпросите, на които е поискан отговор по Закона за достъп до обществена информация, адресирани до Министерския съвет, до председателя на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски и до министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. Да бъдат предоставени копия от водените протоколи от заседания на НОЩ. На колко от официално обявените за починали от COVID-19 лица в България е направена аутопсия? Колко са направените тестове от началото на пандемията до 22 май 2020 г. и колко са тестваните лица в страната? Отговорът е красноречив за това, че НОЩ е един орган, създаден от Борисов да му пази ос*ания за*ник, използвайки измислената пандемия/епидемия от коронавирус и естествените страхове у някои хора. Предполагам, че информацията за броя направени тестове, която се помества от 1 юни насам, се дължи точно на това питане, защото на ГЕРБавите калинки от НОЩ им е светнала червената лампа, че накрая те ще операт пешкира за създаването на паника и истерия сред хората. Ето отговора на загрижените за здравето ни, които освен да ни затварят по домовете и да ни карат да ходим като ненормални с парцали на лицата си, друго не правят. „От МЗ отговориха, че не създават и не съхраняват информация по поставените въпроси.“ Това е положението… Борисов, ОСТАВКА и СЪД! Партия АБВ е внесла сигнал до главния прокурор Иван Гешев заради дейността на Националния оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронавируса.

  • 001 Anonimen 06.07.2020 11:53

    Не е по темата, но от известно време сте разместили местата на зодия Овен и Козирог. Човек като чете не знае хороскопа за кого се отнася- за Овен или за Козирог.

RSS

Най-нови

Природният газ

КЕВР обсъжда поскъпване на природния газ с над 2% през април

Предложението на "Булгаргаз" природният ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се