Свързани новини

02.07.2020 17:47

Писаха ми 17 фалшиво обявени "заразени": Общинският съветник Н. Николов

Видян 5536 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   През последната седмица нашумя случаят на столичния  общински съветник от БСП Николай Николов, който първоначално също беше обявен за заразен с Covid-19, но резултат от частна лаборатория доказа, че е здрав. „Масово получавам информация за абсолютно идентични ситуации с моята”, заяви той в телефонен разговор за 19 минути. „Ще започна да споделям историите на останалите хора, които само за ден са поне 17”, закани се той. „Както и при мен никой не издава документ за диагнозата черно на бяло, а съобщават за положителната проба по телефона. Тези хора също нямат симптоми и оплаквания. Навсякъде РЗИ не идва за повторен тест. Много от хората, които имат такава възможност решават сами да си го направят в частна лаборатория и резултатите масово са отрицателни”, посочи съветникът.


„След запитване на Господарите по моя казус от РЗИ дадоха официален  отговор, че не били длъжни да правят втори тест. Интересно е тогава защо инспекторът на мен ми заяви, че ще дойде за такъв. Същевременно на депутата Николай Цонков отиват и му вземат втора проба още на следващия ден. А с него в и също едно време сме диагностицирани като положителни. Може би условието е да си депутат? Цонков е повдигнал въпроса за това да му се предостави документ с подпис и печат, на което от РЗИ му  отговориха да дойде на крак при тях, въпреки, че е под  карантина и го грози глоба и до 5 г. затвор за неспазването й”, разказа Николов.



„Моят втори тест от частна лаборатория е отрицателен, но продължавам да бъда под изолация. В същото време РЗИ-Перник спря карантината за деткстата учителка, която също си направи повторно изследване и като мен се оказа здрава. Защо пернишката инспекция може да премахва карантината, а столичната да не може?”, запита той



„Заиграва се със статистиката и се гони бройката на заразени, за да получим финансиране от СЗО, МВФ и ЕС”, заключи Николов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева