Свързани новини

02.07.2020 18:07

"Добро утро, бос”: Бобоков в СМС до Борисов

Видян 3028 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кореспонденция с потребител "B.Borisov" лъсна в ефира на bTV. Оказа се, че бизнесменът Пламен Бобоков си е писал не само с президентския съветник Пламен Узунов, но и с министър-председателя Бойко Борисов.  В сутрешния блок на телевизията предприемачът показа СМС до премиера от 31 март 2019 г., в който алармира, че България има голям проблем с либийския кораб Бадр и че ще стане голям международен скандал. Бобоков заяви, че веднага след това се срещнал с Борисов, който предприел "адекватни мерки" - обадил се на либийския си колега.


"Добро утро, бос!”, с тези думи бизнесменът  започва своето обръщение към премиера. Той уточни, че нарича Борисов "бос", защото е "бос" на държавата, началника. "Очевидно се познаваме отдавна", допълни Бобоков, но уточни, че не е близък с премиера.


 „Задава се голям проблем с Либия, моля те да се видим за 10 минути и ти ще си прецениш. Много те моля, въпросът е много сериозен. Аз от утре до 9-ти няма да съм в БГ, затова давам зор", пише той. Борисов пита: "Какво е станало?”. Бобоков отговаря: "За кораба!!!", и след това Борисов веднага го приел.


Бизнесменът потвърди, че разпространената от прокуратурата негова кореспонденция с Узунов е автентична и той не вижда никакъв проблем в нея. Той подчерта, че той няма телефонния номер на президента Румен Радев.


     


 Прокуратурата разполага с въпросната кореспонденцията между предприемача и премиера,  но не я оповести, както гръмко направи със СМС-те на Бобоков с Узунов, твърди бизнесменът. Излиза, че за държавното обвинение подобна кореспонденция с президентския съветник е търговия с влияние, а с премиера - не е. Още повече, че в крайна сметка Борисов публично се намеси в скандала, за разлика от Радев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат