Свързани новини

02.07.2020 15:30

Могат да ме снимат гол, колкото искат: Борисов

Видян 2008 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Яд ги е. Могат да ме снимат гол, колкото искат", заяви министър-председателят Бойко Борисов във Велинградско.


Премиерът посети с. Биркова. Той беше в селото на 24 май. Тогава местните хора му се оплакаха от лошите пътища в региона. "Питаме вас, защото тука са идвали хора като Цветан Цветанов, Корнелия Нинова - и нищо. По Коледа стават чудеса, може и по Байрам да станат", шегуваха се те.


Хората поискаха път до село Кръстава, който в момента бил черен. Премиерът сметна, че ще струва около 5 млн. лв. "Ще го направим! Бъдете спокойни", обеща Борисов.


Сега той инспектира точно този път.


Хората ще бъдат изключително доволни, защото отдавна чакат реконструкцията и ремонта на този околовръстен път, заяви кметът на Велинград Костадин Коев, който също е заедно с премиера.


Финансовият министър Владислав Горанов и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков също придружават Борисов.


"Когато хората са доволни и аз съм щастлив. Ремонтът на Южния обход на Велинград е дълго чакан проект. Околовръстното беше в много лошо състояние, лесно се наводняваше. Сега се разширява габаритът на пътя, ще се извърши отводняване, изграждат се и канавки. Това ще бъде голямо улеснение както за жителите на града, така и за туристите. Трафикът значително ще се облекчи", написа по-късно Борисов във фейсбук, предаде 24 часа.


"Ето затова ги е яд. Могат да ме снимат гол, колкото искат", коментира премиерът на място. "За всичките села да им направим път, детска градина", добави той, пътувайки в региона.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец